Zelda: Tears of the Kingdom genomineerd voor GDC Game of the Year

  • Nieuws

  • 17 jan 24 om 17:21

  • Mark

  • 0

Zelda: Tears of the Kingdom heeft weer een Game of the Year nominatie te pakken, dit keer van de 2024 Game Developers Choice Awards. 

De Game Developers Conference is een conferentie waarbij alle ontwikkelaars bij elkaar komen tijdens een vijfdaags evenement in San Francisco, van 18 tot 22 maart. Tijdens deze week wordt er ook een prijsuitreiking gedaan voor de beste games in de industrie. Er zijn negen categorieën, waaronder Game of the Year. Zelda moet het voor deze prijs opnemen tegen Baldur’s Gate 3, COCOON, Dave the Diver, Dredge en Marvel’s Spider-Man 2. Tijdens het evenement van 2017 won Breath of the Wild the Game of the Year-prijs.

Tears of the Kingdom is in totaal zeven keer genomineerd. Super Mario Bros. Wonder krijgt bij de GDCA twee keer een eervolle vermelding maar dingt niet mee naar een prijs. De winnaars worden tijdens het evenement in maart bekend gemaakt. De volledige lijst met nominaties is te lezen op de GDC site.

Gaat Tears of the Kingdom de GOTY winnen?

Tijdens de Game Awards 2023 was Tears of the Kingdom ook genomineerd voor Game of the Year, toen werd het verslagen door Baldur’s Gate 3. Zelda won toen wel in de categorie Best Action/Adventure Game. Het is dus afwachten of Zelda deze keer wel de Game of the Year-prijs gaat winnen.

Denk je dat Zelda deze prijs wel gaat pakken, of zal Baldur’s Gate 3 er weer met de eer vandoor gaan? Laat het weten in de reacties! 

Bron: gdconf.com

Like dit bericht:

Over Mark

Sinds dat er een NES in huis werd gehaald, heeft er altijd een Nintendo console in de woonkamer gestaan. Oudere consoles krijgen een plekje in het “museum”, waar ze nog steeds met regelmaat de aandacht krijgen die ze verdienen. Mark wordt blij van een goede platformer, action/adventure of puzzle game en draagt een warm hart toe aan games als Super Mario World 2: Yoshi's Island, Banjo Kazooie en Donkey Kong Country. Zijn guilty pleasure is Pokémon Puzzle League op de N64.

Lees meer over Mark

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Hoofdafbeelding bij Wanneer releaset de Nintendo Switch 2?

5

Roundtable Hoe ziet jouw Nintendo Switch 2 droomlaunch eruit?

18-01-2024

5

Robin

The Cub – Jungle Book ontmoet Fallout

0

Review The Cub - Jungle Book ontmoet Fallout

17-01-2024

3

Icelos

Reageer als eerste!