'Yacht Club Games Presents 2024' aangekondigd

  • Nieuws

  • 5 jun 24 om 02:07

  • Rik

  • 1

Yacht Club Games, de makers van onder andere Shovel Knight, hebben de ‘Yacht Club Games Presents 2024’ aangekondigd. Dit is hun eigen variant op de Nintendo Direct.

De Yacht Club Games Presents 2024 vindt plaats op 14 juni om 20:30 uur Nederlandse tijd. Het is onderdeel van de ‘niet-E3’ periode. Hoewel het legendarische E3-evenement definitief ter ziele is gegaan, houden veel gamebedrijven alsnog de maand juni aan om nieuwe aankondigingen te doen. Dit is de tweede keer dat Yacht Club Games zo’n presentatie houdt. De eerste was in 2022. Toen werd het nieuwe project Mina the Hollower aangekondigd. Deze keer lijkt de presentatie voornamelijk in het teken te staan van Shovel Knight, dat zijn tiende verjaardag viert. Het bedrijf zelf belooft ‘aankondigingen, speciale events, merchandise en verrassingen’.

De presentatie zal live te volgen zijn op het Youtube-kanaal van Yacht Club Games, en ook N1-UP zal natuurlijk de nodige aandacht besteden aan alle aankondigingen voor de Nintendo Switch! Ook hebben we een handig overzicht voor je gemaakt met wanneer welke bedrijven een presentatie houden.

Ga jij kijken naar de Yacht Club Games Presents 2024? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Mario & Luigi: Brothership krijgt Amerikaanse leeftijdsclassificatie

0

Nieuws Mario & Luigi: Brothership krijgt Amerikaanse leeftijdsclassificatie

27-07-2024

1

Rik

Hoofdafbeelding bij

1

Nieuws Krijg een gratis voorwerp via Splatoon 3-nieuwskanaal

05-06-2024

2

Erik

Launch trailer voor Shin Megami Tensei V: Vengeance

0

Media Launch trailer voor Shin Megami Tensei V: Vengeance

04-06-2024

3

Rik

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

5 jun 24 om 16:02

#13706‍

5682 XP | 1095 comments

ik had geen idee wat Yacht Club Games was... 

Ze doen nu net alsof ze een soort Nintendo zijn met hun eigen "presents" show... Maar goed, Shovel Knight dus.