Makers Shovel Knight kondigen 'Yacht Club Games Presents' aan

  • Nieuws

  • 27 jan 22 om 22:45

  • Rik

  • 0

Yacht Club Games, de indie ontwikkelaar die vooral bekend is van de Shovel Knight-serie, heeft een eigen ‘Yacht Club Games Presents’ aangekondigd. Dit is hun eigen versie van een Nintendo Direct-presentatie. Op 1 februari wordt de presentatie van zo’n 60 minuten online gezet.

Dit is de derde keer dat Yacht Club Games een ‘Presents’-uitzending maakt, de vorige was in februari 2020. Naar eigen zeggen zal het event een ‘selectie aan games tonen die gloednieuwe content in ontwikkeling hebben’. Medewerkers Sean Velasco, Alec Faulkner, Nick Wozniak, Sandy Gordon en Celia Schilling zullen verschillende updates, gameplay sneak peeks en nieuwe DLC tonen. Ook teasen ze een ‘grote nieuwe aankondiging’.

De Yacht Club Games Presents-uitzending begint op 1 februari om 11 uur ’s avonds. Omdat de presentatie zo’n 60 minuten duurt is deze rond middernacht klaar. De uitzending zal onderdeel uitmaken van G4’s program Xplay en zal daar ook live op Twitch te volgen zijn. Na de uitzending (middernacht Nederlandse tijd) zal Yacht Club Games een Q&A-sessie houden voor hun fans.

Ga jij kijken naar de Yacht Club Games Presents? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Pikmin 2 tikt de 20 aan!

0

Special Pikmin 2 tikt de 20 aan!

29-04-2024

0

Mark

Vanavond om 20:00 – Pokémon Legends: Arceus Stream

0

Media Vanavond om 20:00 - Pokémon Legends: Arceus Stream

28-01-2022

1

Robin

Story trailer voor Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream

0

Nieuws Story trailer voor Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream

27-01-2022

0

Rik

Reageer als eerste!