Xbox erkent dat er vraag is naar Banjo Kazooie

  • Nieuws

  • 3 dec 23 om 13:41

  • Jeroen

  • 0

Fans van de serie weten dat er al jarenlang wordt gevraagd wanneer Rare, of een ander bedrijf, nu eindelijk eens gaat werken aan een nieuwe Banjo-game.

In een gesprek met Windows Central zegt Phil Spencer, eindbaas bij Xbox, dat hij de vraag naar franchises die terug moeten komen heeft gehoord. Hij noemt daarbij ook specifiek Banjo. Helaas zegt hij verder niet iets concreets over de ontwikkeling van een nieuwe Banjo-titel, waarvan fans al langer naar een nieuw deel verlangen. Hij zegt wel dat als ze het goede team en het juiste moment vinden, dat hij heel graag terug zou willen naar wat oudere franchises.

Nu zegt dat ook niet specifiek iets over dat het naar een Nintendo console zou komen, maar aangezien er de laatste tijd best veel dingen op dat vlak gebeurd zijn, is dat niet helemaal uit te vlakken. Zo kwam recent nog Jet Force Gemini (van ontwikkelaar Rare) naar Nintendo Switch Online en maakte Microsoft nog een deal met Nintendo om tien jaar lang Call of Duty-games naar Nintendo-systemen te brengen. Bovendien verschenen Banjo & Kazooie nog in Super Smash Bros. Ultimate en verscheen daar ook een Amiibo van.

Zie jij Banjo en Kazooie graag terugkeren in een nieuwe game? Laat het weten in een reactie!

Bron: Windows Central

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

Breedbeeldstand in Jet Force Gemini lijkt niet te werken op Switch

0

Media Breedbeeldstand in Jet Force Gemini lijkt niet te werken op Switch

04-12-2023

0

Karlijn

Sam & Max: The Devil’s Playhouse Remastered uitgesteld naar lente 2024

0

Nieuws Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered uitgesteld naar lente 2024

03-12-2023

1

Martijn

Reageer als eerste!