Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered uitgesteld naar lente 2024

Liefhebbers van Sam & Max moeten nog even geduld hebben. De remaster van The Devil’s Playhouse is wat later…

Telltale Games maakte in totaal drie delen in hun episodische Point ’n Click Sam & Max-serie. Sam & Max: Save the World en Sam & Max: Beyond Time and Space hebben eerder al een remaster gekregen. Voor dit directe vervolg, The Devil’s Playhouse, bleef het vooralsnog bij een eerste aankondiging.

Ontwikkelaar Skunkape Games, dat de spellen als remasters naar moderne systemen brengt, heeft intussen een update gegeven. Sam & Max: The Devil’s Playhouse Remastered haalt 2023 niet, maar is wel in de maak. Het spel staat nu op de planning voor de lente van 2024, ook voor de Nintendo Switch. Er is een twijfelachtige trailer voor dit uitstel vrijgegeven, die je hier kunt bekijken.

Waar zijn Sam & Max? In 2024!

In Sam & Max: The Devil’s Playground gaat het avontuur van de Freelance Police verder met een bovennatuurlijke insteek. Door magisch speelgoed beschikt Max over verschillende psychische krachten. Een hele bende van intergalactische schurken zit ook achter dit speelgoed aan, al zit het échte gevaar in de kracht van Max zijn onstabiele brein. Dat brengt weer een heleboel vergezochte en doldwaze avonturen met zich mee, in vijf knotsgekke afleveringen. Deze remaster van het originele spel uit 2010, heeft onder andere verbeterde graphics, belichting, lip-sync, cinematografie, muziek en een gebruikersvriendelijkere interface.

Heb jij de eerdere games van Sam & Max ook gespeeld en kijk je uit naar deze derde remaster? Vertel er ons meer over in de comments!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Xbox erkent dat er vraag is naar Banjo Kazooie

0

Nieuws Xbox erkent dat er vraag is naar Banjo Kazooie

03-12-2023

1

Jeroen

ASTLIBRA Revision – Grootse actie-RPG van een kleine club

0

Review ASTLIBRA Revision - Grootse actie-RPG van een kleine club

03-12-2023

2

Dennis

Reageer als eerste!