Verhaal Trails-serie 80 of 90% voltooid volgens Nihon Falcolm

  • Nieuws

  • 13 jul 24 om 10:19

  • Erik

  • 0

Het verhaal van de langlopende Trails-rollenspellen is bijna ten einde, volgens makers Nihon Falcom.

“Het hoofdverhaal is nu 80-90% voltooid”, zegt Toshikiro Kondo, president van Nihon Falcom tegen Gamespot. “En hoewel er nog games uitkomen, en dit kan in de vorm van een arc hierna – gaat het niet veel langer door.”

Het verhaal van de Trails-games loopt al twintig jaar, startend met het in 2004 verschenen Trails in the Sky. De serie is onderdeel van The Legend of Heroes-franchise. Kondo:  “Hoewel we op dit moment de 20e verjaardag van de serie vieren, zie je geen 30e of 40e jubileum.”

Kondo zegt dat de mensen die al jaren met de franchise bezig zijn ook toe zijn aan wat nieuws. “Ze willen nieuwe dingen proberen. Ze hebben nieuwe ideeën. Ze willen nieuwe uitdagingen trotseren.”

Releasetrailer van het vorige week verschenen Trails Through Daybreak.

In twintig jaar zijn er (in Japan) dertien hoofdspellen in de Trails-serie uitgebracht. Het verhaal is nu in zijn vierde arc. In het westen verscheen afgelopen week nog The Legend of Heroes: Trails Through Daybreak.

De president van Nihon Falcom vergelijkt het ontwikkelen van de serie met het bedenken van events voor een online game: “Je bent constant aan het nadenken, ‘wat is het volgende evenement of ding dat we moeten doen? Welke koers loopt de game?’”

Hij vervolgt: “Dit zorgt er vaak voor dat de jonge medewerkers en hun ontwikkeling soms iets blijft stagneren. Maar ik wil dat ze kunnen groeien en nieuwe dingen ervaren, die kunnen leiden tot nieuwe vaardigheden en ideeën.”

Het verhaal van de Trails-serie zit op dit moment in zijn vierde arc. Trails through Daybreak volgt het verhaal van Van Arkride, een man die als Spriggan werkt – een detective annex premiejager. Je kunt op dit moment een demo van de game uitproberen in de Nintendo eShop.

Trails Through Daybreak II is ook al bevestigd voor een release in het westen.

Wat vind jij van de Trails-serie? Laat het weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Forgotten Fragments – Rennen en puzzelen voor je leven

0

Hands-on Forgotten Fragments - Rennen en puzzelen voor je leven

18-09-2024

0

Thijmen

Splatoon 3 Splatfest over zomeruitjes is dit weekend live

2

Nieuws Splatoon 3 Splatfest over zomeruitjes is dit weekend live

13-07-2024

3

Dennis

Wat speel je dit weekend? [13 juli]

1

Special Wat speel je dit weekend? [13 juli]

13-07-2024

2

Erik

Reageer als eerste!