Vang Iron Bundle in Tera Raid-event Scarlet & Violet

  • Nieuws

  • 18 dec 23 om 10:01

  • Dennis

  • 0

De Pokémon Iron Bundle is aankomend weekend te vangen in 7-sterren Tera Raids in Pokémon Scarlet en Violet. Net op tijd voor Kerst!

Van 22 tot en met 24 december verschijnt Iron Bundle in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Door deel te nemen aan 7-sterren Tera Raids is deze te vangen. Iron Bundle’s Tera Type is IJs. Ook heeft hij het “Mightiest Mark”.

De Pokémon is slechts één keer te vangen, maar kan meerdere keren verslagen worden voor extra beloningen. Iron Bundle is een van de Paradox Pokémon die verschijnen in de spellen Scarlet en Violet, en lijkt een futuristische versie van Delibird te zijn.

Op dit moment is nog een ander Tera Raid-evenement bezig. Tot 21 december kun je Palkia of Dialga vangen. Wie geen genoeg kan krijgen van Pokémon Scarlet en Violet kan ook aan de slag met het tweede deel van het DLC-pakket The Hidden Treasure of Area Zero.

Bron: Serebii op X

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Kamiya geeft reden voor vertrek bij PlatinumGames

0

Nieuws Kamiya geeft reden voor vertrek bij PlatinumGames

18-12-2023

1

Dennis

Mario Party box art widescreen

3

Special 25 jaar Mario Party N64 - Een goed feestje, maar met een kater

18-12-2023

3

Mark

Reageer als eerste!