Vang Dialga & Palkia in Tera Raid-event Scarlet & Violet

  • Nieuws

  • 9 dec 23 om 10:43

  • Coen

  • 5

Spelers van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet kunnen het nu opnemen tegen de legendarische Palkia en Dialga in 5-sterren Tera Raids.

Een week voordat het tweede deel uit is van de Hidden Treasures of Area Zero DLC heeft The Pokémon Company een verrassing voor de spelers van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Dialga, meester van tijd en Palkia, heerser over de ruimte, zijn nu verkrijgbaar via Tera Raid-gevechten.

Als je Pokémon Scarlet hebt verschijnt Dialga in jouw 5-sterren Tera Raids. Voor de spelers van Violet verschijnt Palkia. Als je als speler beide Pokémon wilt vangen zal je je via de Poké Portal bij een raid van iemand met de andere game moeten aansluiten. Zoals gebruikelijk bij deze speciale Tera Raids kun je van iedere Pokémon maar één enkel exemplaar vangen.

In Tera Raid-gevechten kun je het samen met drie vrienden (of met willekeurige personen via het internet) opnemen tegen een gigantisch sterke Pokémon. Deze Pokémon moet verslagen worden voordat de daarvoor bestemde tijd op is.

Naast dat je dus een goed team moet hebben en misschien ook een paar goede vrienden bij elkaar schraapt om dit gevecht te kunnen winnen, is het ook nodig dat je Nintendo Switch verbonden is aan het internet (je hebt hiervoor geen Nintendo Switch Online-abonnement nodig). Nadat je Switch verbonden is kun je via Poké Portal checken of de Raids al online zijn.

Dit legendarische duo is tot 21 december te bestrijden in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.

Heb jij deze legendarische Pokémon al? Laat het ons weten in de comments!

Bron: The Pokémon Company

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

De Game of the Year-nominatie van Rik: Octopath Traveler II

1

Special De Game of the Year-nominatie van Rik: Octopath Traveler II

09-12-2023

4

Rik

Hoofdafbeelding bij Ubisoft kondigt demo aan van Prince of Persia: The Lost Crown

0

Nieuws Ubisoft onthult demo voor Prince of Persia: The Lost Crown

08-12-2023

3

Erik

Discussieer met ons mee! 5

rob1N

9 dec 23 om 13:46

#12340‍

5383 XP | 1037 comments

ik heb het zo'n 8 keer geprobeerd om een raid te joinen, elke poging moest ik 2 minuten kijken naar hoe de game probeert te verbinden met een party waarna ik te zien krijg "You weren't able to join". Terwijl andere (random) raids wel werken. Kut systeem. En dan zal je zien, dan zit je er wél een keer in, zit je met allemaal idiots die de verkeerde typings kiezen en om de havenklap af gaan. Wat een POEP-systeem. Gewoon alleen al het feit dat je letterlijk helemaal niks kan in die twee minuten dat je probeert te joinen en denkt "laat maar, cancel this shit plz" en dat gaat dan niet. Je mag pas na 5 minuten de raids rosters verversen. Ook zoiets. Het is net alsof GF het expres zo kut gemaakt heeft zodat je niet makkelijk aan zo'n raid mee mag doen.

Selan

9 dec 23 om 14:00

#12341‍

2627 XP | 480 comments

Dit inderdaad. Heb met geluk een Palkia gevangen maar zit al bijna een half uur te verbinden voor een Dialga…dit hele systeem is gewoon echt niet goed -_-

Arkalay

9 dec 23 om 20:16

#12348‍

278 XP | 53 comments

Spel weer is opgestart om beetje te grinden voor candy maar kom idd amper in een raid. Zwaar irritant. Alles gaat nog eens extreem traag ook.

Robin

9 dec 23 om 14:55

#12342‍

3175 XP | 469 comments

Ik had geluk met Palkia dat ik die in één keer te pakken kreeg. Maar Dialga had ik gelukkig zelf dus die kon ik blijven proberen. Maar het systeem mag idd vele male beter. 

rob1N

12 dec 23 om 11:51

#12381‍

5383 XP | 1037 comments

een schrale andere optie is nog om zelf de raid op te zoeken in de overworld. Dan host je hem zelf... Ik heb nu met geluk beiden kunnen vangen maar wat een gedoe zeg ='(