Ubisoft onthult demo voor Prince of Persia: The Lost Crown

  • Nieuws

  • 8 dec 23 om 15:26

  • Erik

  • 0

Prince of Persia: The Lost Crown is via een demo straks gratis uit te proberen. Ubisoft lanceert de content op 11 januari 2024.

De demo komt op elk platform beschikbaar. Naast de Nintendo eShop, zijn dit de digitale winkelketens van Xbox, PlayStation en pc.

Ubisoft heeft nog niet bekend gemaakt wat je qua speelbare content kunt verwachten, en of progressie ook overgedragen wordt op het volledige spel.

Het nieuws kwam tijdens The Game Awards 2023, samen met een story trailer van The Lost Crown. Deze geeft met veel cinematische beelden weer wat je qua verhaal kunt verwachten. Bekijk de story trailer hierboven.

Prince of Persia: The Lost Crown is vanaf 18 januari 2024 verkrijgbaar op de Nintendo Switch en concurrerende platformen. De game is aangekondigd tijdens het Summer Game Fest in juni.

Bron: Ubisoft / The Game Awards

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

Vang Dialga & Palkia in Tera Raid-event Scarlet & Violet

5

Nieuws Vang Dialga & Palkia in Tera Raid-event Scarlet & Violet

09-12-2023

1

Coen

Vampire Survivors krijgt Among Us DLC-cross-over

0

Nieuws Vampire Survivors krijgt Among Us DLC-cross-over

08-12-2023

2

Coen

Reageer als eerste!