Update Bloodstained: Ritual of the Night lost Switch-problemen op

  • Nieuws

  • 30 jul 24 om 15:14

  • Coen

  • 0

BloodStained: Ritual of the Night krijgt binnenkort een update met als doel de “Switch Crash” op te lossen. Ook hebben de ontwikkelaars andere problemen in het vizier.

Bloodstained: Ritual of the Night kreeg een maandje terug de laatste content update in de form van Classic II: Dominique’s Curse. Deze update heeft per ongeluk een aantal bugs en problemen met zich meegebracht. Waaronder een beruchte “Switch Crash”.  De ontwikkelaars van het spelen geven op X (Twitter) aan dat dit probleem binnenkort verholpen is.

Bloodstained: Ritual of the Night, dat oorspronkelijk uitkwam op 25 juni 2019, is een Metroidvania die net wat meer leunt naar Vania dan Metroid.  Sinds dat de game uit is hebben de ontwikkelaars in nauwe samenwerking met andere game-bedrijven verschillende cross-overs toegevoegd aan de game. Aurora van Ubisoft’s Child of Light en Journey hebben bijvoorbeeld personages en gebieden in het spel.

Heb je Bloodstained: Ritual of the Night al gespeeld? En wat vond je ervan? Laat het ons weten in de comments!

Bron: De X-account van Bloodstained: Ritual of the Night

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

First 4 Figures toont Samus Gravity Suit beeld

0

Nieuws First 4 Figures toont Samus Gravity Suit beeld

31-07-2024

1

Jeroen

Star Wars: Bounty Hunter krijgt een releasetrailer

0

Nieuws Star Wars: Bounty Hunter krijgt een releasetrailer

30-07-2024

0

Robin

Reageer als eerste!