Nieuwe crossover voor Bloodstained: Ritual of the Night

  • Nieuws

  • 20 aug 22 om 02:27

  • Jeroen

  • 0

Deze Castlevania-achtige game, die drie jaar geleden uitkwam, krijgt opnieuw een crossover met een ander bekend spel!

Journey, van ontwikkelaar thatgamecompany, komt namelijk naar Bloodstained: Ritual of the Night. Spelers kunnen een geheel nieuw gedeelte van het kasteel verkennen, The Tunnels. Het ontwerp van deze nieuwe sectie is geïnspireerd door Journey, en aan het einde vecht je tegen een eindbaas. Als je deze verslaat, krijg je een speciaal voorwerp dat ook weer geïnspireerd is door deze game, die overigens nooit op de Nintendo Switch is verschenen. Je kan het nieuwe gedeelte spelen als je de Den of Behemoths hebt vrijgespeeld, en Gebel hebt bevrijd. Op 23 augustus verschijnt een verse update voor Ritual of the Night, waarmee dit gebied aan het spel wordt toegevoegd.

Bloodstained: Ritual of the Night is een metroidvania-game van de hand van Koji Igarashi. Deze man ken je van de meeste bekende Castlevania-titel voor de consoles, Symphony of the Night. Ook kun je zijn naam gezien hebben in de credits van de geroemde GameBoy Advance-delen uit de franchise.

Journey is een spel dat in 2012 verscheen voor de PlayStation 3, en daarna in 2015 voor de PlayStation 4. Hierin speel je als een figuur dat zijn weg moet vinden door een woestijnachtige omgeving, waarin je geholpen kan worden door anonieme medespelers. Zodra je het spel hebt uitgespeeld, krijg je te zien met welke en hoeveel andere mensen je hebt gespeeld.

Heb je Journey gespeeld, en lijkt het je leuk om deze franchise weer eens terug te zien in Bloodstained? Laat het vooral weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

0

Nieuws Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

29-04-2024

0

Karlijn

a short hike krijgt een gelimiteerde fysieke uitgave

4

Nieuws a short hike krijgt een gelimiteerde fysieke uitgave

20-08-2022

1

Jeroen

Two Point Campus – Een gezellige boel

1

Review Two Point Campus - Een gezellige boel

19-08-2022

4

Kitty

Reageer als eerste!