Child of Light-personage te zien in trailer Bloodstained Ritual of the Night

  • Nieuws

  • 4 jun 22 om 20:39

  • Jeroen

  • 1

Eind vorig jaar kwam al het nieuws dat er een nieuw speelbaar personage naar deze Castlevania-achtige game zou komen, iets later werd bekend dat dit uit Child of Light zou zijn, en nu kun je in een gloednieuwe trailer zien hoe deze combinatie werkt!

Sinds de release van deze metroidvania-game, drie jaar geleden, zijn er al een aantal gratis updates en patches uitgekomen. Opvallend genoeg komt er zo lang nadat het spel uitkwam dus nog meer DLC, in de vorm van een nieuw speelbaar personage. Aurora komt uit Child of Light, een platform-RPG van Ubisoft. Het is misschien niet een naam die je in gedachten had toen eind vorig jaar bekend werd gemaakt dat er DLC naar Ritual of the Night zou komen, maar in de onderstaande nieuwe trailer kun je zien dat ze zeker haar mannetje staat.

Bloodstained: Ritual of the Night is een metroidvania-game van de hand van Koji Igarashi. Deze man ken je van de meeste bekende Castlevania-titel voor de consoles, Symphony of the Night. Ook kun je zijn naam gezien hebben in de credits van de geroemde GameBoy Advance-delen uit de franchise.

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

Releasedatum bekend voor platformspel ElecHead

3

Nieuws Releasedatum bekend voor platformspel ElecHead

04-06-2022

5

Jeroen

Limited Run Games gaat een hele rij aankondigingen doen tijdens Showcase

4

Nieuws Limited Run Games gaat een hele rij aankondigingen doen tijdens Showcase

04-06-2022

2

Jeroen

Discussieer met ons mee! 1

Fl@ppy

4 jun 22 om 20:48

#5226‍

2791 XP | 540 comments

Ik heb enorm genoten van child of light, het was ook iets te snel afgelopen naar mijn smaak. Maar metroidvania games zijn dan weerniet mijn ding