Tweede pre-launch patch voor Pokémon Diamond & Pearl remakes

  • Nieuws

  • 18 nov 21 om 17:10

  • Rik

  • 0

Morgen is het zover, dan komen Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl uit voor de Nintendo Switch. Een dag voor de release komt er een tweede patch uit voor de games.

De impact van de 1.1.1-patch is minimaal voor spelers, het gaat om een optimalisatie-patch voor de 1.1.0-update die al eerder uitkwam. Deze voegde wel grote zaken toe aan de game zoals communicatiefuncties voor de Grand Underground, Super Contest Show en Union Room. Ook werden er cutscenes en animaties aan de games toegevoegd, evenals het Ramanas park.

Brilliant Diamond en Shining Pearl zijn de eerste games uit de hoofdserie die niet door GameFreak worden ontwikkeld maar door een andere studio (ILCA). De pre-launch patches laten zien dat zij de boel net iets anders aanpakken dan GameFreak dat zelf doet. Dit zijn niet de enige veranderingen: omdat de games vroegtijdig zijn gelekt weten we uit datamines dat dit de eerste Pokémon-games in de Unity engine zijn en dat beide games gebruik maken van dezelfde ROM.

Als je Pokémon Brilliant Diamond of Pokémon Shining Pearl morgen fysiek in huis haalt, vergeet dan niet de 1.1.1-update te installeren. Je hebt hier ongeveer 3GB vrije ruimte nodig op je Nintendo Switch. Wie de game digitaal aanschaft zal automatisch de meest recente versie downloaden en hoeft dus verder niets te doen.

Bron: nintendoeverything

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eerste online event van Endless Ocean is volgende week

0

Nieuws Eerste online event Endless Ocean Luminous start volgende week

03-05-2024

1

Erik

2.0.0 update voor Mario Kart Live: Home Circuit

0

Nieuws 2.0.0 update voor Mario Kart Live: Home Circuit

18-11-2021

2

Rik

Op naar Runeterra met deze games in het League of Legends-universum

1

Nieuws Op naar Runeterra met deze games in het League of Legends-universum

18-11-2021

0

Robin

Reageer als eerste!