Op naar Runeterra met deze games in het League of Legends-universum

  • Nieuws

  • 18 nov 21 om 16:18

  • Robin

  • 1

Riot Forge, een label van Riot Games, heeft vier nieuwe games aangekondigd. Heb je nooit League of Legends gespeeld, maar heb je wel interesse in de historie van Runeterra? Ook dan zijn deze spellen misschien wel voor jou.

Het gaat om de volgende spellen:

Ruined King: A League of Legends Story

Ruined King is een singleplayer turn-based RPG ontwikkeld door Airship Syndicate. Dit is het team achter Battle Chasers: Nightwar en Darksiders: Genesis. In Ruined King gaat je avontuur door Bilgewater en The Shadow Isles. Vorm een team van bijvoorbeeld Ahri, Miss Fortune of Braum en vindt de de bron van de Black Mist-plaag. Ruined King kan je nu halen voor €30,- in de Nintendo Switch eShop.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story

Ben je geen fan van turn-based RPG’s, dan is Hextech Mayhem misschien iets voor jou. Hextech Mayhem is ontwikkeld door het brein achter de BIT.TRIP serie Choice Provisions. Niet geheel verrassend dat het spel dan ook een rhythm runner is. Je speelt als Ziggs waar je op de maat van de muziek door het level springt. Wees ook maar voorbereid op een hoop explosies die op je pad komen. Hextech Mayhem kan je nu in de Nintendo Switch eShop halen voor €8,99.

Song of Nunu: A League of Legends Story

Daarna is het de beurt aan Nunu en Willump voor hun spotlight op het toneel. Song of Nunu is een single player third person adventure game waarin je puzzels oplost met muzikale magie, vecht wolven van je af en ontdek het land van Frejlord. Deze game staat gepland voor 2022.

CONV/RGENCE

CONV/RGENCE is een 2D-actieplatformer ontwikkeld door Double Stallion Games. De hoofdrol in deze titel is het wonderkind van Zaun, Ekko. Ga er maar vanuit dat tijdreizen een grote rol gaat spelen in het spel.

Voor meer info over alle games kun je de Riot Forge Showcase kijken!

Zijn jullie enthousiast over deze games en welke gaan jullie halen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Riot Forge Showcase

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Tweede pre-launch patch voor Pokémon Diamond & Pearl remakes

0

Nieuws Tweede pre-launch patch voor Pokémon Diamond & Pearl remakes

18-11-2021

2

Rik

Eerste reviews voor Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl zijn binnen

6

Nieuws Eerste reviews voor Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl zijn binnen

17-11-2021

4

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Patrick

18 nov 21 om 19:25

#2578‍

298 XP | 44 comments

Ruined King ziet er echt goed uit. Ik heb ook genoten van Battle Chasers.