Turnip Boy Robs A Bank krijgt releasedatum

  • Nieuws

  • 1 dec 23 om 09:41

  • Dennis

  • 0

Begin volgend jaar kunnen we als knol een bank gaan beroven, want dan verschijnt Turnip Boy Robs A Bank voor de Nintendo Switch!

Op 18 januari 2024 brengen Snoozy Kazoo en Graffiti Games Turnip Boy Robs A Bank uit voor de Nintendo Switch. Dit laten ze weten door middel van een nieuwe trailer.

In de trailer zien we dat Turnip Boy zijn criminele activiteiten voortzet, nadat hij in Turnip Boy Commits Tax Evasion al een flink aantal wetten brak. In dit nieuwe deel sluit hij zich aan bij de Pickled Gang om een grote bankroof op te zetten. We zien Turnip Boy zich een weg slaan en schieten door verschillende levels en langs diverse obstakels, op een manier die doet denken aan Enter The Gungeon. De trailer is hieronder te bekijken.

Het vorige deel, Turnip Boy Commits Tax Evasion, verscheen in 2021 en kreeg van Erik een mooie 7.5. Later kreeg deze nog extra DLC.

Ga jij weer op avontuur met je favoriete criminele knolraap? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Brawlhalla krijgt cross-over met SpongeBob SquarePants

0

Nieuws Brawlhalla krijgt cross-over met SpongeBob SquarePants

01-12-2023

0

Coen

Hoofdafbeelding bij Xbox wil Game Pass naar Nintendo-platformen en meer brengen

2

Nieuws Xbox wil Game Pass naar Nintendo-platformen brengen

01-12-2023

2

Erik

Reageer als eerste!