Brawlhalla krijgt cross-over met SpongeBob SquarePants

  • Nieuws

  • 1 dec 23 om 15:43

  • Coen

  • 0

Spongebob, Patrick en Sandy duiken als cross-over skins Brawlhalla in.

De gratis te spelen vechtgame Brawlhalla heeft in het verleden al een aantal wilde cross-overs gehad (denk aan The Walking Dead, Hellboy, Adventure time en nog veel meer) en nu is Spongebob Squarepants ook van de partij. Speel vanaf  29 november als Spongebob (een skin voor Rayman), Patrick (een skin voor Teros) en Sandy (een skin voor Cassidy). Elk personage brengt ook een aantal wapens met zich mee. Spongebob gebruikt zijn Kah-Rah-Tay Gloves en Krusty Krab Spatula. Patrick gebruikt zijn Magic Bubble Wand en Jellyfishing Net. Sandy gebruikt haar vertrouwde gitaar Nutsy en Netguns.

De drie nieuwe spiksplinternieuwe Brawlhalla-personages

Naast deze personages zijn er verschillende avatars, emoji’s, een nieuw level en meer verschenen. Veel van de avatars en emoji’s zijn gebaseerd op de vele memes (denk bijvoorbeeld aan “Handsome Squidward” en “Bold And Brash”) die voortgekomen zijn uit de show. Bekijk voor meer informatie de officiële website van Brawlhalla.

Speel jij Brawlhalla? Ga jij deze skins halen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Brawlhalla

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Maker van Waluigi toont concept art en renders van Walpeach

2

Media Maker van Waluigi toont concept art en renders van Walpeach

01-12-2023

5

Dennis

Turnip Boy Robs A Bank krijgt releasedatum

0

Nieuws Turnip Boy Robs A Bank krijgt releasedatum

01-12-2023

2

Dennis

Reageer als eerste!