Transformers cross-over voor Overwatch 2

  • Nieuws

  • 10 jul 24 om 13:15

  • Rik

  • 0

Overwatch 2 heeft een samenwerking met Transformers. Hierdoor krijgen vier Overwatch-hero’s een Transformers look.

Het personage Reinhardt krijgt een Optimus Prime-look, het personage Bastion transformeert in Bumblebee, Illari krijgt een Arcee make-over en Ramattra verandert in Megatron. Daarnaast zijn er tijdelijke beloningen in Transformers-thema toegevoegd. Het gaat hierbij onder andere om player icons, name cards en in-game titles. De content van de Overwatch 2 x Transformers cross-over is nog tot 22 juli 2024 beschikbaar in de game. Bekijk hieronder de trailer voor Overwatch 2 x Transformers:

Overwatch 2 kwam op 4 oktober 2022 uit voor Nintendo Switch. Het spel heeft vaker cross-overs met bekende merken. Eerder passeerde onder andere One Punch Man al de revue in het spel.

Wat vind jij van deze Transformers cross-over? En van welk merk zou jij een cross-over willen zien? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

The Pokémon Company aanwezig op Gamescom deze zomer

2

Nieuws The Pokémon Company aanwezig op Gamescom deze zomer

20-07-2024

1

Coen

Datamine Dragon Ball Z: Kakarot duidt op nieuwe DLC

0

Nieuws Datamine Dragon Ball Z: Kakarot duidt op nieuwe DLC

10-07-2024

1

Evelyne

Hoofdafbeelding bij Paper Mario: The Thousand-Year Door ontvangt eerste update

0

Nieuws Paper Mario: The Thousand-Year Door ontvangt eerste update

10-07-2024

2

Erik

Reageer als eerste!