Paper Mario: The Thousand-Year Door ontvangt eerste update

 • Nieuws

 • 6 dagen geleden

 • Erik

 • 0

De eerste update voor Paper Mario: The Thousand-Year Door is vanaf nu live.

Versie 1.0.1 komt met een aantal bug fixes, en bevat geen extra content. Het lost onder andere een probleem op waarbij je langs de omgevallen boom in Duisterpad (Twilight Tail) kon komen, zonder eerst een bepaald voorwerp te verwerven.

Daarnaast zijn er verschillende tekstfoutjes aangepakt en een aantal andere zaken.

Paper Mario: The Thousand Year Door – Versie 1.0.1 (10 juli 2024)

Opgeloste problemen

 • Een probleem opgelost die je progressie blokkeerde als je langs de gevallen boom in Duisterpad (Twilight Trail) kwam, zonder dat je Tube Mode hebt gekregen.
  • Als dit probleem optrad en de game was opgeslagen op de kaart met de omgevallen boom, dan start je de game op een positie voor de omgevallen boom
  • Als de game verder dan de gevallen boom was opgeslagen: nadat je de update hebt gedownload, sla het spel op bij de gevallen boom en keer dan terug naar het titelscherm. Als je de juiste data van het opslagdatascherm kiest, dan herstart je de game op een positie voor de omgevallen boom.
 • Een probleem opgelost waarbij de besturing niet normaal reageerde als je een vijand met een hamer mepte in een gebied.
 • Een probleem opgelost waarbij gevechten soms niet langer doorgingen of als statusiconen niet langer weergegeven werden tijdens gevechten als spelers de software voor een lange tijd open hadden, zonder dee te sluiten.
 • Een probleem opgelost waarbij een gevecht tegen een Koopa Troopa verstopt achter gras in Bloesemwoude (Petal Meadows) soms niet normaal eindigde.
 • Een probleem opgelost waarbij de besturing soms niet goed reageerde als je Miss Mowz (Ms. Mowz) vaardigheid gebruikte.
 • Een probleem opgelost tijdens gevechten, waar de beurt van de speler soms overgeslagen werd na het gebruik van een Grijpgrager (Double Dip) of Triple Dip.
 • Een aantal tekstproblemen opgelost in het Engels, Frans, Duits, Italiaans en Koreaans.
 • Een aantal andere problemen opgelost.

Lees de originele patch notes op de website van Nintendo.

Hoofdafbeelding bij Paper Mario: The Thousand-Year Door ontvangt eerste update

The Thousand-Year Door is een RPG in het Mushroom Kingdom. In tegenstelling tot veel nieuwe Mario-spellen, zit het koninkrijk vol unieke personages. Een recente enquête suggereert dat dit misschien terugkeert in de toekomst.

Paper Mario: The Thousand-Year Door is sinds 23 mei beschikbaar voor de Nintendo Switch. Ter ere van haar release, kwam Nintendo met een speciaal evenement in Super Mario Run.

Speel jij Paper Mario nog? Laat het weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Column: Hoe Breath of the Wild nieuw leven in Skyward Sword blies

3

Column Hoe Breath of the Wild nieuw leven blies in Skyward Sword

16-07-2024

2

Erik

Transformers cross-over voor Overwatch 2

0

Nieuws Transformers cross-over voor Overwatch 2

10-07-2024

2

Rik

Hoofdafbeelding bij Pokémon Sleep haalt 100 miljoen dollar op in één jaar

2

Nieuws Pokémon Sleep haalt 100 miljoen dollar op in één jaar

09-07-2024

2

Erik

Reageer als eerste!