Trails Through Daybreak verschijnt in juli voor Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 6 mrt 24 om 09:27

  • Erik

  • 0

NIS America heeft een releasedatum aangekondigd voor The Legend of Heroes: Trails through Daybreak. Het spel verschijnt op 5 juli 2024 voor Nintendo Switch.

De uitgever kondigt de datum aan met een nieuwe trailer. De video volgt de slechterik Melchior of the Thorns, van de groep Armada.

Trails Through Daybreak verschijnt op die dag ook voor PlayStation 4, 5 en pc. The Legend of Heroes: Trails through Daybreak is het nieuwste deel in de al langlopende franchise.

 

In Trails through Daybreak nemen spelers controle over Van Arkride. Hij is een zogenoemde spriggan, een combinatie tussen privédetective en premiejager. Zijn kwaliteiten zorgen ervoor dat hij ingehuurd wordt door Agnes Claudel, om schatten op te zoeken in een republiek die The Legend of Heroes-spelers voor het eerst kunnen bezoeken: het Calvard Republic.

Het spel is aangekondigd tijdens de Nintendo Direct van afgelopen september.

The Legend of Heroes-spellen zijn rollenspellen met een grote focus op de uitgebreide cast aan personages. Elke nieuwe game vormt een onderdeel van een groter verhaal. Op de Nintendo Switch zijn al vijf delen verschenen, waaronder het in 2023 uitgebrachte Trails into Reverie.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op de Nintendo Switch

0

Media Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op Nintendo Switch

17-05-2024

1

Erik

Hoofdafbeelding bij Princess Peach: Showtime! krijgt gratis demo op Nintendo Switch

0

Nieuws Princess Peach: Showtime! krijgt gratis demo op Nintendo Switch

07-03-2024

2

Erik

Warner Bros. verlegt focus naar free-to-play en live service games

3

Nieuws Warner Bros. verlegt focus naar free-to-play en live service games

06-03-2024

1

Karlijn

Reageer als eerste!