Princess Peach: Showtime! krijgt gratis demo op Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 7 mrt 24 om 09:52

  • Erik

  • 0

Nintendo heeft een demo uitgebracht voor Princess Peach: Showtime! Deze is vanaf nu gratis te downloaden uit de Nintendo Switch eShop.

In de demo kun je twee transformaties uitproberen: Zwaardvechter Peach en Banketbakker Peach. Beide spelen op een totaal andere manier: in de eerste verslaat Peach de ene vijand na de ander, terwijl ze als banketbakker zo mooi mogelijke lekkernijen moet zien te bakken.

De demo is te downloaden via de Nintendo eShop of de website van Nintendo.

Ter ere van dit nieuws heeft Nintendo ook onderstaande overzichtstrailer uitgebracht. Deze neemt je stap voor stap mee in wat je kunt verwachten van het spel, en de tien transformaties die Peach kan ondergaan.

In Princess Peach: Showtime! moet Peach allerlei toneelstukken van het Sprankeltheater redden. Elk stuk vergt weer een andere aanpak, en voor elke heeft de prinses weer een ander kostuum in petto.

Nintendo onthulde halverwege februari de vier (vermoedelijk) laatste kostuums, waaronder Meesterdief en Zeemeermin Peach. Robin en Karina mochten de game alvast proberen bij Nintendo. Check zeker hun hands-on videopreview als je benieuwd bent naar het spel.

Princess Peach: Showtime! is vanaf 22 maart 2024 beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo-president noemt Switch 2 een

0

Nieuws Nintendo-president noemt Switch 2 een opvolger en geen nieuw concept

08-05-2024

3

Erik

Snufkin: Melody of Moominvalley krijgt launch trailer

0

Media Snufkin: Melody of Moominvalley krijgt launch trailer

07-03-2024

2

Rik

Hoofdafbeelding bij Trails Through Daybreak in juni naar Nintendo Switch

0

Nieuws Trails Through Daybreak verschijnt in juli voor Nintendo Switch

06-03-2024

1

Erik

Reageer als eerste!