Trailer van STAR WARS Battlefront Classic Collection laat per ongeluk mod content zien

  • Nieuws

  • 18 mrt 24 om 19:28

  • Coen

  • 0

Na een tumultueuze lancering heeft STAR WARS: Battlefront Classic Collection ook gemodde content in een van hun trailers.

Veel teleurgestelde STAR WARS-fans vonden de game al tegenvallen. Online staat het vol met boze fans die klagen over hoe de game op dit moment speelt. Talloze server issues, gameplay die niet werkt zoals het hoort en missende soundeffects waren de grootste issues tot nu toe. Daar komt nu bij dat er iets is gespot in een van de trailers.

In de originele game hield de Asajj Ventress haar Lightsabers omlaag. In de mod van iamashaymin houd ze de Lightsabers omhoog, dit was te zien in de trailer.

Toen de game eerst werd aangekondigd was de fanbase meteen enthousiast. Helaas was dat voor modder iamashaymin niet het geval. Na de eerste trailer uitkwam hadden mensen al snel door dat er content in zat dat niet in de originele game zat. iamashaymin was verrast dat zijn mod in de trailer zat terwijl Aspyr (de ontwikkelaar van de classic collection) nooit om toestemming heeft gevraagd om de content te gebruiken.

Aspyr stuurde een bericht naar IGN waar ze de situatie uitleggen (vertaald):

We willen graag de passievolle fan van Star Wars: Battlefront bedanken. Toen we in de herfst het placeholder filmmateriaal filmden voor de aankondiging hadden we helaas content in de game die niet in het uiteindelijke product zit. Dit filmmateriaal hebben we per ongeluk in de trailer gebruikt. In de release van STAR WARS: Battlefront Classic Collection zal geen code of content zitten die niet van ons of de originele games komt.

Wat vindt jij van deze blunder? Laat het ons weten in de comments!

Bron: IGN

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

0

Nieuws Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

23-07-2024

1

Rik

Build-A-Bear’s brengt Pokémon-knuffel van Bidoof uit

0

Nieuws Build-A-Bear's brengt Pokémon-knuffel van Bidoof uit

18-03-2024

2

Karina

Zelda_2_The_Adventure_Of_Link_Famicom_NES_Nintendo

2

Media Miyamoto noemt Zelda II's Famicom Disk-versie zijn slechtste game

18-03-2024

3

Karlijn

Reageer als eerste!