Build-A-Bear's brengt Pokémon-knuffel van Bidoof uit

  • Nieuws

  • 18 mrt 24 om 19:47

  • Karina

  • 0

Een nieuwe Pokémon-knuffel heeft zijn weg gevonden naar de Build-A-Bear collectie, en het is de geliefde Bidoof. Deze pluche is nu beschikbaar voor bestelling in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk via de Build-A-Bear-winkel.

De Bidoof-pluche, een Normal-type Pokémon, is verkrijgbaar als losse knuffel voor $36.00 (€33.12) of als bundel voor $63.00 (€57.96). De bundel bevat naast de pluche ook een patroonshirt, bandana en een 5-in-1 Bidoof-geluidsbox.


Build-A-Bear zegt het volgende:

“Nu kun je je eigen Bidoof-pluche mee naar huis nemen! Pokémon Trainers zullen verrukt zijn van deze knuffelbare Bidoof-geschenkset. Deze Normal-type Pokémon heeft korte poten, een pluizige staart en een opvallende roodneuzige snuit met grote tanden. Deze schattige Bidoof-pluche bundel wordt ook geleverd met bijpassend rood shirt en bandana.”

Wat denk jij van deze nieuwste toevoeging aan de Pokémon-pluche collectie van Build-A-Bear? Laat het ons weten in de comments!

 

Bron: Gamerant

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Super Monkey Ball: Banana Rumble – Vermakelijke Apekooi

0

Review Super Monkey Ball: Banana Rumble - Vermakelijke Apekooi

24-06-2024

0

Daan

Feest! Super Metroid is 30 jaar

2

Special Feest! Super Metroid is 30 jaar

19-03-2024

4

Mark

Trailer van STAR WARS Battlefront Classic Collection laat per ongeluk mod content zien

0

Nieuws Trailer van STAR WARS Battlefront Classic Collection laat per ongeluk mod content zien

18-03-2024

2

Coen

Reageer als eerste!