Trailer Nickelodeon All-Star Brawl 2 toont Gerald van Hey Arnold

Gamemill Entertainment heeft onthuld dat Gerald uit Hey Arnold een speelbaar personage wordt in Nickelodeon All-Star Brawl 2.

Als je het personage-roster lek van Nickelodeon All-Star Brawl 2 hebt bijgehouden, wist je misschien al dat Gerald bijna zeker in het spel zou zitten. Desalniettemin is dit de eerste keer dat Gerald officieel wordt aangekondigd, en we hebben het personage nu ook in actie gezien. Na oma Gertie is dit de tweede nieuwe deelnemer uit de cartoon show Hey Arnold.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet grotendeels voort wat in het eerste deel werd neergezet en kan worden gezien als Nickelodeon’s antwoord op Nintendo’s eigen Super Smash Bros-serie. Zo kun je vechten met personages als SpongeBob, Danny Phantom, de Ninja Turtles en vele anderen in hun typische omgevingen. Het verhaal gaat erover dat Vlad Plasmius, de aartsvijand van Danny Phantom, het Nickelodeon-universum voor zichzelf wil grijpen. Dat kan natuurlijk niet zomaar gebeuren, dus kies één van de bekende vechters om zijn snode plannen tegen te houden.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 komt op 3 november 2023 naar de Nintendo Switch.

Wat vindt jij ervan dat Gerald uit Hey Arnold een speelbaar personage wordt in Nickelodeon All-Star Brawl 2? Laat het ons weten in de comments!

Bron: GSMVoiD op YouTube

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo stopt met X-integratie op de Nintendo Switch vanaf juni

1

Nieuws Nintendo stopt met X-integratie op de Nintendo Switch vanaf juni

09-05-2024

1

Erik

Pokémon GO krijgt cross-over-event met Detective Pikachu Returns

0

Nieuws Pokémon GO krijgt cross-over-event met Detective Pikachu Returns

01-10-2023

2

Thijmen

Hoofdafbeelding bij Soundtrack Sunday: Terra's Theme, de epiek van Final Fantasy VI

1

Special Soundtrack Sunday: Terra’s Theme, de epiek van Final Fantasy VI

01-10-2023

2

Erik

Discussieer met ons mee! 1

reporterdavid

1 okt 23 om 23:22

#11653‍

1196 XP | 238 comments

All Star Brawl is waar sidecharacters soms meer opvallen dan gewone characters.