Pokémon GO krijgt cross-over-event met Detective Pikachu Returns

Niantic heeft aangekondigd dat er een nieuw evenement naar Pokémon GO komt om de lancering van Detective Pikachu returns te vieren.

Tijdens het evenement zullen Pikachu’s met een detectivehoed verschijnen. Daarnaast kunnen spelers ook detective-gethematiseerde onderzoeken voltooien en komt er een nieuwe avatar pose, een thema Collection Challenge en event bonus naar het spel.

Verder zullen Growlithe, Hat Slowpoke, Alolan Exeggutor, Magikarp, Xatu, Bellossom, Lotad, Chimecho, Bronzor, Ducklett, Cutiefly en Falinks zullen vaker in de wereld verschijnen en komen Sudowoodo, Snivy en Rowlet in Field Research. Ook staat er een Collection Challenge gepland via Field Research. Als je tijdens het evenement PokeStops draait, krijg je twee keer zoveel XP.

Het Detective Pikachu Returns evenement in Pokémon GO begint op donderdag 5 oktober 2023 en duurt tot maandag 9 oktober 2023.

Pokémon GO is gratis te downloaden op iOS- en Android-apparaten. Detective Pikachu Returns komt op 6 oktober 2023 naar de Nintendo Switch.

Ga jij deelnemen aan het Detective Pikachu Returns evenement in Pokémon GO? Laat het ons weten in de comments!

Bron: PokemonGOlive

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Pikmin 2 tikt de 20 aan!

0

Special Pikmin 2 tikt de 20 aan!

29-04-2024

0

Mark

Vergelijkingsvideo Another Code: Recollection pit Switch tegen DS

6

Media Vergelijkingsvideo Another Code: Recollection pit Switch tegen DS

01-10-2023

6

Karlijn

Trailer Nickelodeon All-Star Brawl 2 toont Gerald van Hey Arnold

1

Nieuws Trailer Nickelodeon All-Star Brawl 2 toont Gerald van Hey Arnold

01-10-2023

1

Thijmen

Reageer als eerste!