Trailer en releasedatum voor Disney Magical World 2: Enchanted Edition

  • Nieuws

  • 16 okt 21 om 01:19

  • Rik

  • 0

Disney Magical World 2: Enchanted Edition, een verbeterde versie van de gelijknamige 3DS-game uit 2016, heeft een releasedatum gekregen: vanaf 3 december kunnen Disney-fans op avontuur met Mickey Mouse en zijn vriendjes. Ook bracht uitgever Bandai Namco een nieuwe trailer uit.

Bij de aankondiging van de game in de Nintendo Direct van 24 september was al aangekondigd dat er een release rond de feestdagen gepland stond, nu blijkt dus dat Disney Magical World 2: Enchanted Edition op tijd uitkomt voor pakjesavond. De 3DS-versie kreeg van ons een 7,5 in onze review (link naar archief n1ntendo.nl)

De trailer introduceert de wereld van Castleton en de zes andere Disney-werelden waar de game zich afspeelt, dit zijn respectievelijk: Arendelle uit Frozen, Atlantica uit de kleine Zeemeermin, Hawaii uit Lilo en Stitch, het sprookjesbos uit Sneeuwwitje en de zeven Dwergen, Wonderland uit Alice in Wonderland en het Honderdbunderbos uit Winnie de Poeh. Ook komen de verschillende mini-games voorbij waaronder Katrien Duck’s Boetiek, Knabbel en Babbels werkplaats, en het Castleton Café.

Word jij ook zo superkwalikwantiviaextraquasiotisch enthousiast van deze titel en zet je hem op je verlanglijstje voor Sinterklaas? Laat het ons weten in de comments. 

Like dit bericht:

Recente artikelen

Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

0

Nieuws Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

27-04-2024

0

Thijmen

LEGO Ideas wijst Nintendo-sets af

3

Nieuws LEGO Ideas wijst Nintendo-sets af

16-10-2021

3

Rik

Kingdom Hearts mogelijk ook naar Switch zónder Cloud

3

Nieuws Kingdom Hearts mogelijk ook naar Switch zónder Cloud

16-10-2021

0

Rik

Reageer als eerste!