Toby Fox deelt update over ontwikkeling Deltarune Chapter 3

  • Nieuws

  • 18 sep 23 om 09:50

  • Erik

  • 0

Toby Fox boekt goede progressie met Deltarune Chapter 3. In zijn nieuwsbrief geeft hij een update over de ontwikkeling.

Fox meldt dat de onafgemaakte delen “minder en minder lijken te worden., maar dat hij nog niet klaar is om te zeggen dat Chapter 3 af is.

Hij zegt het volgende:

“Ik kan niet zeggen dat het klaar is, maar de onafgemaakte delen lijken minder en minder in aantal te worden. Dit is fijn, want totdat de game af is, zie ik niets anders dan nachtmerries als ik probeer te slapen…”

Hoofdafbeelding bij Toby Fox geeft update over Deltarune Chapter 3

Hij onthult daarnaast dat er een bepaald spelelement geschrapt is. Het idee was een gebied in het spel waar je moest sluipen. Maar nadat ze wat concepten hiervoor hadden ontwikkeld, kwamen ze erachter dat een mechaniek die je trager maakt, niet echt leuk is.

Toby Fox brengt Deltarune in meerdere delen uit. Chapter 1 is sinds 2019 verkrijgbaar, terwijl Chapter 2 in 2021 de Nintendo Switch aandeed. Chapter 3 verschijnt samen met het vierde en vijfde hoofdstuk.

Fox maakte eerder de bekende indiehit Undertale (waar Deltarune een anagram van is). Zijn muziek is te horen in Pokémon Sword & Shield en Scarlet & Violet.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

1

Nieuws Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

30-05-2024

1

Erik

Hoofdafbeelding bij Activision wist in 2022 al van de Nintendo Switch-opvolger

1

Nieuws Activision wist in 2022 al van "Nintendo Switch 2"

18-09-2023

4

Erik

Gunbrella – Schieten in stijl

0

Review Gunbrella - Schieten in stijl

18-09-2023

6

Thijmen

Reageer als eerste!