The Stanley Parable krijgt fysieke versie op Nintendo

  • Nieuws

  • 27 mrt 24 om 18:41

  • Mark

  • 0

Na iets meer dan twee jaar krijgt The Stanley Parable: Ultra Deluxe ook een fysieke versie op de Nintendo Switch. 

Op 27 april 2022 werd de game uitgebracht in de Switch eShop en straks op 19 juli 2024 zal de game ook fysiek te verkrijgen zijn.

Maar wacht, er is meer! Voor de echte fans is nu ook de Ultra Deluxe Collection! aangekondigd. Vanaf 28 maart kun je een pre-order plaatsen. Naast het fysieke spel krijg je ook onder andere een figuurtje van Stanley, stickers en een download van de soundtrack. Deze verzameleditie kost $74,99 Amerikaanse dollar en is via de site van iam8bit te bestellen.

Volgens Kitty wil je deze game niet missen, zij gaf het een 8.5 in haar review. Ga jij The Stanley Parable: Ultra Deluxe (nog een keer) kopen nu deze fysiek uitgebracht wordt? 

Bron: iam8bit

Like dit bericht:

Over Mark

Sinds dat er een NES in huis werd gehaald, heeft er altijd een Nintendo console in de woonkamer gestaan. Oudere consoles krijgen een plekje in het “museum”, waar ze nog steeds met regelmaat de aandacht krijgen die ze verdienen. Mark wordt blij van een goede platformer, action/adventure of puzzle game en draagt een warm hart toe aan games als Super Mario World 2: Yoshi's Island, Banjo Kazooie en Donkey Kong Country. Zijn guilty pleasure is Pokémon Puzzle League op de N64.

Lees meer over Mark

Recente artikelen

Wat speel je dit koningsweekend? [27 april]

0

Special Wat speel je dit koningsweekend? [27 april]

27-04-2024

1

Erik

Testafdeling Nintendo ondergaat grote herstructurering

0

Nieuws Testafdeling Nintendo ondergaat grote herstructurering

28-03-2024

3

Erik

Penny’s Big Breakaway’s 60fps-modus nu live op Switch

0

Nieuws Penny's Big Breakaway's 60fps-modus nu live op Switch

27-03-2024

1

Thijmen

Reageer als eerste!