Penny's Big Breakaway's 60fps-modus nu live op Switch

Na eerder deze maand al uitgebracht te zijn op de pc is de nieuwe prestatie- en kwaliteitsupdate voor Penny’s Big Breakaway nu ook verkrijgbaar op de Nintendo Switch. 

De update voegt dus “nieuwe prestatie- en kwaliteitsopties” toe. Er is een nieuwe 60fps-modus beschikbaar en de ‘standaard’ 30fps-stand is bijgewerkt met Anti-Aliasing, wat ervoor zorgt dat beelden vloeiender in elkaar overlopen dan voorheen. De 60fps-modus is ook voorzien van een variabele refresh rate die ervoor zorgt dat de framerate kan wisselen, afhankelijk van de situatie. Spelers kunnen zelf kiezen of ze met dertig of zestig frames per seconde willen spelen.

De ontwikkelaar van Penny’s Big Breakaway, Christian Whitehead, is zelf iets gedetailleerder ingegaan op wat je precies kunt verwachten van de prestatiemodus in de Switch-versie van het spel:

Met de prestatiemodus op Switch krijg je 60fps tijdens het grootste deel van het spel wanneer het spel gedockt is, en ook een fatsoenlijke hoeveelheid in de handheld. Sommige levels, zoals VanillaTown, zullen dalen tot 40/30fps op plaatsen waar de geometrische dichtheid hoog is.

Als je een 100% vergrendelde ervaring wilt behouden, krijg je in de kwaliteitsmodus 30 fps zoals in de vorige versie, maar nu met de bonus van anti-aliasing.

Penny’s Big Breakaway is een 3D-platformer van dezelfde ontwikkelaars als Sonic Mania. In de game ga je op ontdekking in de kleurrijke wereld van Macaroon en neem je het op tegen hordes vetganzen met de magische krachten van een levende Yo-Yo. Penny’s Big Breakaway focust zich op snelle platformactie’s en heeft zelfs een modus geheel gefocust op speedrunnen; Time Attack Mode. In deze modus speel je krachten vrij voor Yo-Yo, terwijl de Story Mode zich focust op Emporor Eddie en zijn kwaadaardige pinguïns.

Penny’s Big Breakaway is nu beschikbaar op de Nintendo Switch.

Heb jij de nieuwe prestatie- en kwaliteitupdates van Penny’s Big Breakaway al uitgeprobeerd? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Evening Star op X

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Stardew Valley snow farm

0

Nieuws Stardew Valley-maker geeft kleine update over consolerelease Versie 1.6

27-04-2024

0

Thijmen

The Stanley Parable krijgt fysieke versie op Nintendo

0

Nieuws The Stanley Parable krijgt fysieke versie op Nintendo

27-03-2024

2

Mark

F-Zero 99 voegt Mirror Grand Prix-optie toe

0

Nieuws F-Zero 99 voegt Mirror Grand Prix-optie toe

27-03-2024

1

Thijmen

Reageer als eerste!