Terugkijken: 15 minuten Hogwarts Legacy-gameplay

  • Nieuws

  • 19 mrt 22 om 15:19

  • Rik

  • 1

Afgelopen donderdag kwam er een uitgebreide gameplay-trailer online voor Hogwarts Legacy. Omdat pas een dag later bekend werd dat de game ook naar de Nintendo Switch komt hebben wij deze toen niet gedeeld. Vandaag delen we de beelden alsnog voor alle enthousiaste Potterheads.

Hogwarts Legacy speelt zich af in het Zweinstein van laat 1800, grofweg een eeuw voor de gebeurtenissen uit de Harry Potter-reeks. De spreuken, wezens en omgevingen zullen Potter-fans dan ook bekend voorkomen. De bekende personages uit de tijd van Harry Potter zelf (rond 1990) zijn in deze game nog niet geboren. Hogwarts Legacy is een AAA open wereld RPG waarin je de magie van Harry Potter’s Wizarding World zelf kunt ervaren.

De beelden zijn afkomstig uit een Playstation State of Play-presentatie, Sony’s tegenhanger van de Nintendo Direct. Sony en uitgever Warner Bros hebben namelijk een marketingdeal gesloten voor deze game. De Playstation 5-versie is daarom de variant die in reclame-uitingen in de spotlights staat. Onderstaande gameplaybeelden zijn dan ook van de Playstation 5-versie van Hogwarts Legacy. Hou er rekening mee dat de Nintendo Switch-versie grafisch niet hetzelfde niveau zal halen. Qua gameplay zou de Switch-versie niet moeten afwijken van de andere varianten.

De setting, de verschillende gameplay-mechanics en het verhaal van Hogwarts Legacy worden allemaal geïntroduceerd in de grofweg 15 minuten aan gameplay-beelden. De resterende tijd van bovenstaand filmpje bestaat uit een kijkje achter de schermen bij ontwikkelaar Avalanche games. Eerder konden we al melden dat Hogwarts Legacy geen microtransacties zal krijgen.

Ben jij overtuigd van Hogwarts Legacy door deze beelden? Deel jouw mening in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo stopt met X-integratie op de Nintendo Switch vanaf juni

1

Nieuws Nintendo stopt met X-integratie op de Nintendo Switch vanaf juni

09-05-2024

1

Erik

Fossil Pokémon centraal in Max Raid-event Pokémon Sword en Shield

1

Nieuws Fossil Pokémon centraal in Max Raid-event Pokémon Sword en Shield

19-03-2022

0

Robin

Wat spelen jullie dit weekend? [19 maart]

6

Special Wat spelen jullie dit weekend? [19 maart]

19-03-2022

4

Erik

Discussieer met ons mee! 1

jdw89

21 mrt 22 om 16:33

#4136‍

60 XP | 12 comments

Heel benieuwd hoe dit op de Switch eruit gaat zien!