Teenage Mutant Ninja Turtles komen naar Fortnite

  • Nieuws

  • 12 feb 24 om 13:09

  • Jeroen

  • 1

Fortnite staat al bol van de samenwerkingen die er door de jaren heen zijn geweest. Naast allerlei rappers en figuren uit bijvoorbeeld Dragon Ball en Naruto komen er nu andere jeugdhelden opdraven in de game!

Er is namelijk een gloednieuw in-game event waarin niemand minder dan de Teenage Mutant Ninja Turtles te spelen zijn. Leonardo, Donatello, Michelangelo en Raphael zijn te kiezen in Fortnite, en ze nemen natuurlijk ook hun eigen kenmerkende wapens mee. Kies je voor de zwaarden van Leonardo, of toch voor de nunchaku van Michelangelo? Hieronder kun je meteen een verse trailer van de Turtles in Fortnite checken!

Deze aankondiging komt een paar dagen nadat het nieuws naar buiten kwam dat Epic Games en Disney gingen samenwerken. In het nieuwsbericht viel onder andere te lezen dat Disney een flinke stapel aandelen heeft gekocht waardoor ze deels eigenaar zijn van Epic Games. De Turtles zijn de eerste van waarschijnlijk een hele rij aan bekende Disney-gerelateerde namen die naar Fortnite komen. De Turtles zijn al beschikbaar in de game, maar wel tijdelijk. Wees er snel bij!

Ga jij aan de slag met de Turtles in Fortnite? Of welke Disney-franchises zou jij graag in de game zien? Laat het weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Tomb Raider I-III Remastered: Oude Lara in een nieuwe outfit

0

Review Tomb Raider I-III Remastered: Oude Lara in een nieuwe outfit

29-02-2024

0

Dennis

Nintendo deelt digitale Princess Peach-valentijnskaarten uit

6

Media Nintendo deelt digitale Princess Peach-valentijnskaarten uit

12-02-2024

3

Rik

Moederbedrijf FromSoftware koopt Octopath Traveler-studio

4

Nieuws Moederbedrijf FromSoftware koopt Octopath Traveler-studio

12-02-2024

0

Karlijn

Discussieer met ons mee! 1

reporterdavid

12 feb 24 om 21:52

#12975‍

1166 XP | 232 comments

Na Disney nu ook Nickelodeon..