Teenage Mutant Ninja Turles als roguelike in TMNT: Splintered Fate

Extra pizza vereist op de Nintendo Switch! Er zijn weer Ninja Turtles naar het systeem onderweg!

De afgelopen jaren verschijnen er weer volop videogames over de Teenage Mutant Ninja Turtles. Daar kun je er inmiddels weer eentje bij optellen! Je favoriete schildpadhelden bestrijden binnenkort weer het kwaad in hun eerste roguelike-vechtspel: Teenage Mutant Ninja Turtles: Spintered Fate. Deze titel werd aangekondigd tijdens de Indie Showcase, die Nintendo onlangs op woensdag 17 april presenteerde. Je kunt de trailer hier bekijken.

Een roguelike mét de Teenage Mutant Ninja Turtles!

Uiteraard nemen Leonardo, Donatello, Raphael en Michelangelo het weer op tegen de vijandige Foot Clan. Via portalen reizen de Turtles door verschillende realiteiten, om Splinter te redden van Shredder. Onderweg verbeter je jouw vaardigheden met power-ups, terwijl het spelverloop bij iedere run anders is. Je bezoekt iconische locaties en neemt het op tegen iconische vijanden, in je eentje of samen met drie andere spelers online.

Ian Fielding van ontwikkelaar Super Evil Megacorp verteld hierover (vertaald):

Bij Super Evil streven we ernaar om geweldige gezamenlijke spelmomenten te maken en we zijn erg enthousiast om ‘Splintered Fate’ naar Switch te brengen. Zo kunnen meer spelers het samen met familie en vrienden spelen, zowel thuis als onderweg. We kijken ernaar uit om samen met Paramount Game Studios nog vele updates en spanning te bezorgen, als onderdeel van onze voortdurende betrokkenheid bij de game en onze spelers. Het ontbreken van Splinter is nog maar het begin!”

Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate verschijnt in juli 2024, aanvankelijk exclusief voor consoles op de Nintendo Switch.

Kijk jij er al naar uit om in roguelike-stijl vijanden te verslaan met de Ninja Turtles? Schreeuw dan hard ‘Cowabunga!’ in een reactie!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

2

Dennis

Hoofdafbeelding bij Masahiro Sakurai onthult zijn beste

1

Nieuws Masahiro Sakurai onthult wat hij het beste jaar in gaming vindt

20-04-2024

3

Erik

Eiyuden Chronicle krijgt vervolg ondanks overlijden van bedenker

0

Nieuws Eiyuden Chronicle krijgt vervolg ondanks overlijden van bedenker

19-04-2024

3

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Selan

20 apr 24 om 15:30

#13482‍

2660 XP | 486 comments

Dit lijkt mij wel een toffe game!