Tears of the Kingdom genomineerd voor TGA Players Voice-award

  • Nieuws

  • 5 dec 23 om 02:10

  • Rik

  • 1

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom heeft nog een laatste nominatie in de wacht gesleept voor The Game Awards 2023. Via X (het voormalige Twitter) maakte de organisatie de vijf finalisten voor de Players Voice-award bekend.

Tears of the Kingdom moet het in deze categorie opnemen tegen Baldur’s Gate 3, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, Genshin Impact en Marvel’s Spider-Man 2. De Players Voice-categorie is de enige award die 100% door de stemmen van het publiek bepaald wordt. Bij de andere categorieën tellen de stemmen van het wereldwijde publiek ook mee, maar wordt de einduitslag mede bepaald door de stemmen van een tweede groep bestaande geselecteerde professionals. Verschillende ontwikkelaars, uitgevers, gamejournalisten en andere prominenten uit de industrie van over de hele wereld behoren tot dit selecte gezelschap.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom had al vijf nominaties in de wacht gesleept, waaronder de felbegeerde nominatie voor Game of the Year. Voorganger The Legend of Zelda: Breath of the Wild wist deze titel in 2017 te verzilveren. Of Tears of the Kingdom hier ook in slaagt zullen we in de nacht van 7 op 8 december (Nederlandse tijd) ontdekken. Dan wordt de jaarlijkse ceremonie traditiegetrouw vanuit Los Angeles uitgezonden. Stemmen is gratis en kan via de link in bovenstaande tweet.

Denk jij dat Tears of the Kingdom kans maakt op de Players Voice? Of denk je dat een van de andere vier titels er met de titel vandoor gaat? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Hoofdafbeelding bij Square Enix deelt screens van Dragon Quest Monsters: The Dark Prince

2

Nieuws Dragon Quest Monsters: The Dark Prince uitverkocht in Japan

05-12-2023

3

Rik

ANÚNA brengt Xenoblade 2 muziek live in Nederland

0

Nieuws ANÚNA brengt Xenoblade 2 muziek live in Nederland

04-12-2023

2

ProfessorBonk

Discussieer met ons mee! 1

Garrus

5 dec 23 om 17:22

#12296‍

1576 XP | 287 comments

Dit zegt helemaal niets.. Het feit dat Genshin Impact en een DLC in de top 5 staan maakt deze hele poppenkast al onnodig en belachelijk.

Daarbij heb ik gehoord dat mensen items krijgen in Genshin als ze op de game stemmen, dus die game ''wint'' al by default -_-