ANÚNA brengt Xenoblade 2 muziek live in Nederland

Het Ierse koor ANÚNA zal tijdens haar tour in Nederland en België een paar nummers uit de Xenoblade Chronicles 2 soundtrack brengen. Dat heeft Sara Weeda, zangeres bij het koor, bevestigd op X (Twitter).

Vele Xenoblade-fans zullen de naam van het koor herkennen. Zij hebben meegewerkt aan enkele nummers uit de soundtrack van Xenoblade Chronicles 2, waaronder Shadows of the Lowlands en Ever Come to an End. Meerdere songs kun je dus te horen krijgen tijdens hun concertenreeks in Nederland en België.

 

Eén van de liedjes die ANÚNA mogelijk live gaat brengen

ANÚNA treedt op in o.a. Utrecht, Groningen, Alkmaar en Scherpenheuvel-Zichem (België). De volledige lijst kan je vinden op hun website.

Enkele redacteuren van N1-UP stonden op het moment van schrijven al te popelen om tickets te bestellen, dus zeg zeker gedag als je één van hen ziet.

Ben jij van plan om te gaan? Laat het ons weten in de comments!

Bron: X Sara Weeda

Like dit bericht:

Over ProfessorBonk

Sinds het spelen van Bowser's Inside Story was Joran niet meer weg te slaan van zijn Nintendo DS en werd hij een rasechte Nintendo fan. Hij is uitgegroeid tot een fan van bijna alle genres, maar met een echte voorliefde voor JRPG's, visual novels en ritmegames. Daarnaast is hij een verzamelaar van games en consoles en is dol op domme accessoires zoals de Wii Speak, de Babysitting Mama baby en de vele plastic rommel waar je je Wii Remote kan inproppen.

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Tears of the Kingdom genomineerd voor TGA Players Voice-award

1

Nieuws Tears of the Kingdom genomineerd voor TGA Players Voice-award

05-12-2023

2

Rik

SEGA teaset aankondiging tijdens The Game Awards

2

Nieuws SEGA teaset aankondiging tijdens The Game Awards

04-12-2023

0

Coen

Reageer als eerste!