Team Berenwelp wint Splatoon 3's SpringFest

Afgelopen weekend vond het Splatfest plaats met de vraag “Welk babydier is het schattigst? Team Berenwelp, Kuikentje en Babykonijn vochten er dapper voor. Nu is de winnaar bekend. De Berenwelpen zijn officieel benoemd tot het schattigst!

Team Berenwelp heeft de overwinning gepakt door 485 punten te scoren. Op de tweede plek staat Team Kuikentje met 210 punten en op de derde plek staat Team Babykonijn met 175 punten.

Eindscore:

  • Team Kuikentje: 210 punten
  • Team Babykonijn: 175 punten
  • Team Berenwelp: 485 punten

Voorbereiding:

  • Team Kuikentje: 32,59%
  • Team Babykonijn: 33,52%
  • Team Berenwelp: 33,98%

Stemmen:

  • Team Kuikentje: 24,48%
  • Team Babykonijn: 43,94%
  • Team Berenwelp: 31,58%

Invloed (Pro)

  • Team Kuikentje: 33,70%
  • Team Babykonijn: 32,75%
  • Team Berenwelp: 33,55%

Invloed (Open):

  • Team Kuikentje: 32,84%
  • Team Babykonijn: 33,45%
  • Team Berenwelp: 33,71%

Invloed (Driekleurengevechten):

  • Team Kuikentje: 32,75%
  • Team Babykonijn: 32,74%
  • Team Berenwelp: 34,51%

Iedereen die heeft deelgenomen aan het Splatfest kan nu zijn prijsschelpen ophalen.

In het vorige Splatfest won Team Keyboard en het Splatfest daarvoor Team Vrijdag. Welk thema het volgende Splatfest gaat krijgen is nog niet bekend.

Splatoon 3 is sinds 9 september 2022 verkrijgbaar op de Nintendo Switch. Een paar maanden geleden heeft de titel ook nog DLC erbij gekregen, waarvan Robin enthousiast werd.

Ben jij tevreden met deze uitslag? Laat het ons weten in de reacties!

SplatfestTeamberenwelpN1upArtonly

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

2

Dennis

Falinks_fanart_n1uponly_

1

Nieuws Pokémon Unite licht Falinks uit in nieuwe trailer

22-04-2024

1

Evelyne

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes videoreview

2

Videoreview Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes videoreview

21-04-2024

4

Dreon

Discussieer met ons mee! 4

Yosher

22 apr 24 om 17:42

#13496‍

5899 XP | 1092 comments

Even een kleine tirade over deze game. Nu we zo ver zitten in de game kan ik wel zeggen dat Splatoon 3 met stip de slechtste Splatoon game is van het huidige trio. Nu is dat geen ramp omdat de vorige games gewoon echt super goed waren, en Splatoon 3 is ook gewoon nog steeds een super goede game.

Maar er zijn wel van die kleine dingen die Splatoon 3 voor mij gewoon een stuk minder leuk maken dan de voorgangers. Het spel op zich loopt minder soepel, met hier en daar lag, relatief vaak bugs waar de vorige games weinig tot niet last van hadden, specials die gewoon echt weg gelaten hadden mogen worden (Splattercolor Screen, aleen daarvoor al wil ik echt wel wat AVGN quotes voor naar boven halen), en dan heb je nog het eindeloos grinden om überhaupt maar iets te krijgen in deze game. Vooral met Salmon Run, waar je wat mij betreft gestraft wordt als dat je favoriete modus is.

Klap op de vuurpijl voor het, wat mij betreft, slordige werk aan deze game is het Amerikaanse Splatoon Twitter account die regelmatig van die kleine domme foutjes maakt. Zo ook met de uitslag van deze Splatfest, waar ze de kleur van team kuiken gebruiken, de beer aan de linkerkant hebben gezet ipv rechts, en de kwaliteit van dat plaatje is beduidend minder dan de varianten die wel correct zijn afgebeeld.

Dat laatste lijkt misschien klein (dat is het ook wel), maar laat wat mij betreft wel perfect zien in wat voor staat Splatoon 3 zich verkeerd. Het is een goede game en ik heb er ook veel plezier uit gehaald, maar het is bezaaid met kleine dingetjes die het geheel gewoon minder leuk maken. En dat vind ik als fan van het eerste uur echt enorm jammer.

In de eerste game vond ik het enorm tof dat ze achteraf nog met extra updates in de vorm van Sheldon's Picks kwamen. Zo ook in Splatoon 2. Maar in Splatoon 3 weet ik het nog niet zo. Alleen al het enorm veel grinden dat ze je laten doen heeft mij wel een beetje Splatoon moe gemaakt, en interesseert het me eigenlijk vrij weinig als de volgende update de laatste zal zijn en als we nu alle Splatfests wel hebben gehad.

lifegiving

22 apr 24 om 18:30

#13497‍

2163 XP | 353 comments

Ik heb elke keer teveel lag om Splatfests mee te doen, maar het kan komen omdat ik een oude Switch heb. Meestal speel ik heel even en daarna niet meer. Of ik heb vaak last dat ik een teamgenoot minder heb, wat ook een enorm verschil maakt. Mijn "babykonijn" avontuur was eh, onprettig. Ik vind ook de map met al dat water zelf niet geschikt voor een splatfest. Ik heb geen plek om te schuilen haha. Ik deel je mening over wat er met Salmon Run gedaan is. Meestal als ik speel , speel ik Salmon Run. Ik vind dat gewoon een hele leuke modus, maar inderdaad mis ik de versie van Splatoon 2 wel een beetje. Ik heb Splatoon 2 ook echt helemaal plat gespeeld. De solo levels van 3 vind ik op zich nog wel leuk gedaan, ik heb de DLC niet gehaald, dus daar kan ik weinig over zeggen.Wie weet komt er een Splatoon 4 met verbeteringen, ik heb geen idee. Misschien moeten ze een remake maken van 1 of 2 voor de nieuwe Switch met wat DLC dingetjes erbij of iets.. Achja.

Ik snap je frustraties en vind het ook tof dat je ze deelt!

Yosher

22 apr 24 om 19:35

#13498‍

5899 XP | 1092 comments

Mijn babykonijn avontuur was ook ontzettend zuur. Nog nooit zoveel verloren in een Splatfest. Ik was er echt wel klaar mee op het moment dat ik Ruler rank had. 

Mahi Mahi vind ik persoonlijk wel een tof level overigens, het is gewoon eens iets anders als de andere maps. En er is wel plek om te schuilen, alleen op de Tricolor variant minder had ik het idee. Niet genoeg in ieder geval. Het was te veel chaos en ik vond het echt een rot map. Maar dat gevoel heb ik elke Tricolor, het is gewoon niet eens leuk uitgevoerd naar mijn mening. Shifty Stations waren duizend maal beter.

Solo campaign vind ik in Splatoon 3 ook wel gewoon tof overigens! Dan heb ik het over de gewone, en de DLC. Daar heb ik ook echt weinig over te klagen. Het gaat echt puur om het multiplayer gehalte waar het allemaal zo rommelig is. Eerlijk gezegd hadden ze met Splatoon 3 sowieso beter kunnen wachten tot de Switch opvolger wat mij betreft, hadden ze er veel meer tijd in kunnen steken ook. Maar goed.

In ieder geval leuk om te weten dat ik niet de enige ben met zulke frustraties over Splatoon 3, haha.

Martijn

23 apr 24 om 15:28

#13504‍

3582 XP | 416 comments

Weer een Splatfest gemist. Ik heb Splatoon 3 een tijdje geleden gehaald, maar heb 'm nog niet zoveel gespeeld. Ik merk eigenlijk nog weinig verschil met Splatoon 2 en blijf dus van mening dat het nog veel te vroeg was voor een derde deel.

Splatoon 2 heb ik best intensief gespeeld in het begin, maar kort, net als deel 1 eigenlijk. Daar begon ik me eraan te storen dat de teams zo wisselvallig waren. Je verloor automatisch als je een teamgenoot miste of er één trof die niks ging doen en dat kreeg ik toen ineens heel vaak. Toen ik Splatoon 3 ging halen adviseerde de verkoper mij dat dit allemaal niet meer zo vaak gebeurd. Als ik dit hierboven zo lees, had ik misschien liever eerst een andere game gehaald.  Zie dat wel eens vaker voorbij komen. Misschien had ik naar mezelf moeten luisteren, dat het te vroeg was voor een Splatoon 3, maar de korting was best aardig.

Maar ik heb 'm nu toch, dus vroeg of laat ga ik Splatoon 3 wel weer spelen. Eigenlijk moet  ik met het tweede deel ook nog verder, maar er zijn echt spellen die mij nu meer aanspreken, zeker nu ik veel minder tijd heb om te gamen. Deed ik mee aan het Splatfest, dan had ik waarschijnlijk ook de konijntjes gesteund.