Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

  • Nieuws

  • 24 apr 24 om 17:14

  • Rik

  • 0

Uitgever Private Division en Wētā Workshop hebben ‘Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game’ aangekondigd. Het spel, met de Hobbits uit Lord of the Rings in de hoofdrol, komt in 2024 naar de Nintendo Switch.

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game is een life sim waarin de speler het leven van een Hobbit aanneemt in The Shire (De Gouw). Het is opvallend dat Wētā Workshop de studio achter het spel is: Wētā Workshop staat namelijk vooral bekend als de special effects-studio die de iconische look en effecten voor de Lord of the Rings-films verzorgde.

De officiële omschrijving van het spel luidt als volgt (vertaald):

Van de creatieve studio Wētā Workshop, leef het gezellige leven van een Hobbit in het wonderlijke serene landschap van de Gouw. Ontdek, versier en deel in deze idyllische hoek van Midden-aarde. Sluit je aan bij vriendelijke Hobbits en bekende gezichten die op je wachten in Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game.

Creëer je eigen Hobbit in Bywater. Hoewel het nog geen officieel dorp is in Hobbiton, kun je een rol spelen in de ontwikkeling van dit schilderachtige stadje. Verwelkom mensen aan de deur als je je eigen Hobbithol inricht, je tuin verzorgt, vist in de heldere vijvers, wild fruit en kruiden verzamelt of handel drijft met stadsgenoten. Bereid zelfgemaakte maaltijden om te delen met mede-Hobbits en relaties te onderhouden.

Er is veel te zien en nog meer te eten. Geniet van dagen vol pracht en praal in de schilderachtige bossen, meren en weiden.

Kom tot rust op een plek waar de kleine dingen het belangrijkst zijn. Help de gemeenschap samen te komen om de dorpsstatus te bereiken in Bywater. Ervaar de verrukking in Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game.

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt ergens in 2024 naar de Nintendo Switch.

Zie jij deze Hobbit-sim wel zitten? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Hoofdafbeelding bij Paper Mario: The Thousand-Year Door krijgt uitgebreide overzichtstrailer

5

Media Paper Mario: The Thousand-Year Door krijgt uitgebreide overzichtstrailer

25-04-2024

2

Erik

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt releasetrailer

0

Nieuws Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt releasetrailer

24-04-2024

1

Rik

Reageer als eerste!