Tales of the Shire: A Lord of the Rings Game uitgesteld naar 2025

  • Nieuws

  • 6 dagen geleden

  • Rik

  • 0

Ontwikkelaar Wētā Workshop heeft via het officiële X-kanaal van de game laten weten dat Tales of the Shire: A Lord of the Rings Game later uit zal komen dan gepland. Het spel komt nu uit ‘in het begin van 2025’.

Tot op heden had het Hobbit-spel nog een geplande releasedatum in 2024. Wētā Workshop stelt dat ze extra tijd nodig hebben om hun visie voor het spel volledig te realiseren. Een eerder aangekondigde showcase van het spel op 22 september zal wel volgens de originele planning worden uitgezonden. Wētā Workshop kon de showcase ook moeilijk uitstellen, aangezien deze ter gelegenheid van Hobbit Day zal worden uitgezonden. Hobbit Day valt jaarlijks op 22 september, op de fictieve verjaardag van zowel Frodo (The Lord of the Rings) als Bilbo Baggins (The Hobbit).

 

Tales of the Shire: A Lord of the Rings Game is de eerste videogame van Wētā Workshop, het Nieuw-Zeelandse bedrijf dat vooral bekend staat als de special effects studio achter de Lord of the Rings-films. Spelers nemen de rol aan van een eigen Hobbit-avatar, die de nieuwste bewoner is van Bywater. Dit is een nieuw dorpje in the Shire/de Gouw. Jouw Hobbit neemt hier deel aan het dagelijkse leven in Hobbiton en wordt deel van de lokale Hobbit-gemeenschap.

Tales of the Shire: A Lord of the Rings Game komt ‘begin 2025’ uit voor de Nintendo Switch en concurrerende platforms.

Kijk jij uit naar een Hobbit-leven in Tales of the Shire: A Lord of the Rings Game? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Foto’s Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

0

Nieuws Foto's Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

18-09-2024

2

Robin

MIO: Memories in Orbit – een prachtig pareltje in de maak

0

Hands-on MIO: Memories in Orbit - een prachtig pareltje in de maak

13-09-2024

0

Robin

Zelda: Echoes of Wisdom Main Header Nintendo Switch

1

Nieuws The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom krijgt overzichtstrailer

12-09-2024

2

Rik

Reageer als eerste!