Tactische RPG Arcadian Atlas volgende week naar Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 23 nov 23 om 10:13

  • Mark

  • 0

Het in juli 2023 uitgebrachte pc-spel Arcadian Atlas verschijnt op 30 november ook op de Switch.

Middels een trailer laat uitgever Serenity Forge weten dat hun spel binnenkort ook op consoles uitkomt. Arcadian Atlas wordt omschreven als ‘een tactische RPG waarin beslissingen uit liefde en macht een koninkrijk kunnen verscheuren’.

Serenity Forge beschrijft het spel verder als volgt (vertaald):

Vorm een leger van gespecialiseerde vechters en magiërs en kies uit meer dan twaalf klassen om je groep uit te breiden terwijl je vecht in een schijnbaar eindeloos conflict. Reis door de wereld van Arcadia, vecht tegen monsters en ontwijk valstrikken terwijl je vernietiging over je vijanden uitstort op gevarieerde kaarten met rasters, gebaseerd op oude ruïnes, verlaten vuurtorens, dorpjes aan zee, schuilplaatsen in de woestijn, bergen met besneeuwde toppen, groene bossen en bloeiende koninkrijken.

Arcadian Atlas verschijnt op 30 november 2023 in de Nintendo eShop.

Zit je al op het puntje van je stoel te wachten tot het spel uitkomt, of lijkt het je helemaal niets? Laat het ons weten in de reacties! 

Bron: Serenity Forge

Like dit bericht:

Over Mark

Sinds dat er een NES in huis werd gehaald, heeft er altijd een Nintendo console in de woonkamer gestaan. Oudere consoles krijgen een plekje in het “museum”, waar ze nog steeds met regelmaat de aandacht krijgen die ze verdienen. Mark wordt blij van een goede platformer, action/adventure of puzzle game en draagt een warm hart toe aan games als Super Mario World 2: Yoshi's Island, Banjo Kazooie en Donkey Kong Country. Zijn guilty pleasure is Pokémon Puzzle League op de N64.

Lees meer over Mark

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

CRKD Nitro Deck – De ultieme handheld-beleving?

2

Review CRKD Nitro Deck - De ultieme handheld-beleving?

23-11-2023

4

Dennis

Capcom wil jouw favoriete Monster Hunter-monster weten

5

Nieuws Capcom wil jouw favoriete Monster Hunter-monster weten

23-11-2023

4

Karina

Reageer als eerste!