Capcom wil jouw favoriete Monster Hunter-monster weten

  • Nieuws

  • 23 nov 23 om 09:52

  • Karina

  • 5

Capcom, de ontwikkelaar van de immens populaire serie Monster Hunter, heeft een speciale poll gelanceerd ter ere van het twintigjarig jubileum van de serie. Fans kunnen nu tot 20 december stemmen op hun favoriete monster uit de hele serie. Er zijn maar liefst 229 monsters om uit te kiezen!

Om deel te nemen, heb je een Capcom ID nodig en je mag slechts één stem uitbrengen per account. Als beloning voor je deelname ontvang je een gratis thema-achtergrond met gloednieuwe kunstwerken. Na het tellen van de stemmen zal het ontwikkelingsteam van Monster Hunter een originele illustratie maken met de top drie monsters.

Capcom heeft ook het volledige jubileumkunstwerk uitgebracht, met zowel jagers als monsters. Dit alles is een opmaat naar het twintigjarig jubileum, dat in maart 2024 zal plaatsvinden. Capcom heeft al een nieuw kunstwerk geteased en een bedankbericht gedeeld met fans voor hun steun. Er zou ook iets anders op komst kunnen zijn (vertaald):

Met deze twintig jaar succes achter ons, hopen we dit momentum te gebruiken om je grotere, betere en nog spannendere jachtervaringen te bieden die je zullen verrassen en verrassen. We nodigen jou, beste jagers, uit om ons te vergezellen op de reis die voor ons ligt. Gelukkige jacht! 

Je kunt je favoriete monster kiezen op de website van Monster Hunter.

Waar ga jij op stemmen? Deel je favoriete monster in de comments!

Bron: Officiële Capcom Website

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Tactische RPG Arcadian Atlas volgende week naar Nintendo Switch

0

Nieuws Tactische RPG Arcadian Atlas volgende week naar Nintendo Switch

23-11-2023

2

Mark

Hoofdafbeelding bij Mario Kart 8 Deluxe in Spanje de Wii-versie voorbij

2

Nieuws Mario Kart 8 Deluxe in Spanje nu meer verkocht dan Wii-versie

23-11-2023

5

Coen

Discussieer met ons mee! 5

Selan

23 nov 23 om 11:08

#12195‍

2627 XP | 480 comments

Bijna niet te doen, er zijn zo veel gave monsters qua design, muziek en vechtstijlen. Ik denk dat ik toch ga voor Lagiacrus omdat dat de eerste kennismaking was (Monster Hunter Tri op de Wii) die echt een toffe indruk heeft achter gelaten

Karina

23 nov 23 om 11:36

#12198‍

221 XP | 32 comments

Ik had zoveel moeite gisteren en wist gewoon niet wat te kiezen. Er zijn zoveel interessante monsters! Ik snap Lagiacrus volledig! Was ook meteen waar ik vastzat in Monster Hunter Tri en van wapen moest veranderen hahaha. Ben heel benieuwd wat de top 3 zal worden! 

Dennis

23 nov 23 om 11:32

#12196‍

955 XP | 87 comments

Inderdaad zoveel gave monsters, maar gekozen voor Jhen Mohran, dat was voor mij toch wel echt een wow-moment.

Karina

23 nov 23 om 11:34

#12197‍

221 XP | 32 comments

Hey Denis! Ik heb gisteren ook voor Jhen Mohran gekozen!! Het gevecht was ook gewoon zo leuk!  

Robin

24 nov 23 om 08:47

#12210‍

3175 XP | 469 comments

Zoveel goede mogelijke keuzes. Van oudere monsters zoals Ceadeus en Dalamadur tot recentere zoals Violet Mizutsune of Garangolm. Toch heb ik uiteindelijk gekozen voor Primordial Malzeno, dit was gewoon een fantastisch gevecht!