Nintendo toont ongebruikte Wonder-effecten Mario Bros. Wonder

  • Nieuws

  • 21 mrt 24 om 09:17

  • Erik

  • 0

De makers van Super Mario Bros. Wonder tonen een aantal ongebruikte Wonderbloem-effecten tijdens de Game Developers Conference gisteren.

Een van de effecten was dat Mario een gigantische 8-bitshoofd kreeg. Al deze blokjes kunnen echter vernietigd worden door vijanden en obstakels, dus het is de bedoeling dat je voorkomt dat dat gebeurd. Hier toonde Nintendo zelfs een prototypelevel van.

Andere ideeën hadden te maken met levels die je als een puzzel weer in elkaar moest zetten, Mario die verscheidene gekke vervoersmiddelen gebruikt zoals een eenwieler en Yoshi die met zijn tong vijanden probeert te pakken.

De beelden zijn gedeeld door X-gebruiker Chris Kohler.

Super Mario Bros.-legende Takashi Tezuka sprak tijdens de Game Developers Conference over het spel, samen met de director van Super Mario Bros. Wonder, Shiro Mouri. Ze vertelden over de ideeën die ze hadden, en hoe ze de game zo kindvriendelijk mogelijk konden maken.

Tezuka zei in een eerder interview dat ontwikkelaars van Super Mario Bros. Wonder “meer vrijheid dan ooit” hadden. In totaal waren er meer dan 2.000 mogelijke Wonder-effecten bedacht. De beste man legde eerder ook uit waarom de timer uit levels is weggehaald.

Super Mario Bros. Wonder is sinds 20 oktober 2023 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Wat vind jij van deze ongebruikte Wonder-effecten? Was er eentje die je graag terug had gezien in het spel? Laat het weten in de reacties!

 

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

bank stream koopa cafe

1

Livestream Kom chillen tijdens de N1-UP Bankstream

25-06-2024

1

Mitch

Release Shin Megami Tensei V: Vengeance naar voren geschoven

0

Media Release Shin Megami Tensei V: Vengeance naar voren geschoven

21-03-2024

1

Karlijn

Meowth jump pokémon snap

1

Special Pokémon Snap blaast 25 kaarsjes uit

21-03-2024

4

Kitty

Reageer als eerste!