Story trailer voor Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream

  • Nieuws

  • 27 jan 22 om 22:18

  • Rik

  • 0

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream heeft een nieuwe trailer gekregen. Het verhaal van de game staat centraal in deze trailer.

De omschrijving van de trailer luidt als volgt:

Een mysterieus verhaal over een mysterieuze droom…
Dit is een verhaal over een van de avonturen van Sophie de Alchemist nadat ze haar thuisstad Kirchen Bell verliet. Het [verhaal] draait om Sophie’s queeste om Plachta te vinden nadat ze van elkaar gescheiden werden in de droomwereld Erde Wiege, en de nieuwe vrienden die ze daar ontmoeten.

De nieuwe vriendengroep en omgevingen in de fantasy-setting zijn duidelijk zichtbaar in de trailer. Zoals de titel al doet vermoeden zijn dromen een grote motivatiebron voor de personages.

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream borduurt voort op het verhaal uit ‘The Alchemist of the Mysterious Book’. De grafische stijl en animaties maken het ook een spirituele opvolger van het goed ontvangen Atelier Ryza 2: Lost Legends & the secret Fairy. Atelier Sophie 2 zal een aantal verbeteringen doorvoeren, waaronder: Verbeterde turn-based gevechten, twee moeilijkheidsgraden voor Synthesis (Alchemie) en het aanpassen van het weer waardoor nieuwe gebieden en items in de speelwereld beschikbaar komen.

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream komt uit op 25 februari 2022.

Droom jij na het zien van de trailer over het spelen van Atelier Sophie 2? Laat het weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

Makers Shovel Knight kondigen ‘Yacht Club Games Presents’ aan

0

Nieuws Makers Shovel Knight kondigen 'Yacht Club Games Presents' aan

27-01-2022

0

Rik

Eerste reviews voor Pokémon Legends: Arceus zijn binnen

1

Nieuws Eerste reviews voor Pokémon Legends: Arceus zijn binnen

27-01-2022

6

Robin

Reageer als eerste!