Stemacteur Toad hint op song in Super Mario Bros. Movie

  • Nieuws

  • 14 okt 22 om 01:12

  • Rik

  • 4

Keegan-Michael Key, die in de Super Mario Bros. Movie de stem van Toad zal verzorgen, hint in een interview met Variety naar een song voor zijn personage. Naar verluid heeft hij het liedje zelf geïmproviseerd tijdens de opnames voor de film.

Key liet weten dat hij veel lol heeft gehad tijdens de opnames en dat Toad zal zingen tijdens de film. Het liedje kwam spontaan op tijdens de opnamesessies. Over de gekozen stem voor Toad had de acteur het volgende te vertellen (vertaald):

Ik werkte aan de stem met mijn partner en probeerde de stem te vinden via de innerlijke levensweg van het personage. En daarna voegden we met de regisseurs wat dingen toe en veranderden het [wat].

Er was iets met het timbre. Ik wilde het steeds hoger en hoger en hoger. Daar zijn we op uitgekomen, en ik ben erg blij met het eindresultaat.

“Blijf van die paddestoel af, je gaat DOOOOOOD!”

Keegan-Michael Key is niet de enige stemacteur die hint naar muzikale elementen in de Super Mario Bros. Movie. Na de Nintendo Direct: The Super Mario Bros. Movie-presentatie, die op de New York Comic Con in premiere ging, kwam Jack Black ten tonele in New York. Black, die de stem van Bowser verzorgt in de Engelse versie van de film, verwees ook al naar de zangkunsten van Bowser. Jack Black zou zijn eigen Heavy Metal-achtergrond hebben ingezet bij het stemmenwerk voor Bowser.

Bowser is een soort heavy metal rockster, een grote, sterke en enge rockster. En ik heb een beetje gerockt. Ik denk dat je verrast zult zijn om te zien dat Bowser een muzikale kant heeft. Nadat de film is uitgekomen, ga ik er misschien wel mee naar Broadway.

In de eerste teaser trailer die Nintendo en Illumination Studios met ons deelden waren nog geen gezongen nummers te zien.

Denk jij dat gezongen liedjes passen in de Super Mario Bros. Movie? Of ben je juist bang dat het de sfeer gaan verpesten? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Earthbound-bedenker: “Praat met Nintendo over lokalisatie Mother 3, niet met mij”

0

Nieuws Earthbound-bedenker: "Praat met Nintendo over lokalisatie Mother 3, niet met mij"

23-02-2024

1

Dennis

Dit zit er in Xenoblade Chronicles 3 – Uitbreidingspas Vol. 2

0

Nieuws Dit zit er in Xenoblade Chronicles 3 - Uitbreidingspas Vol. 2

14-10-2022

3

Erik

Fan Friday: Mario Movie trailer-scene nagemaakt in Super Mario 64

0

Special Fan Friday: Mario Movie trailer-scene nagemaakt in Super Mario 64

14-10-2022

4

Rik

Discussieer met ons mee! 4

N2up

14 okt 22 om 09:54

#7136‍

1255 XP | 245 comments

Ik snap dat t leuk is voor kinderen (zie Disney films)

Maar zelf zie ik liever geen liedjes in de films

Hoef straks echt geen Metroid film waar Samus and Mother Brain een liedje zingen (alsof er ooit een MEtroid film komt, HAhahahahaha (mp4 when?))

reporterdavid

14 okt 22 om 16:14

#7141‍

1161 XP | 231 comments

Nintendo Cinematic Universe... en zou Mario VS Sonic ooit komen?

N2up

15 okt 22 om 13:58

#7152‍

1255 XP | 245 comments

Nintendo Cinematic universe hebben we al gehad (Subspace Emissary)

De cutscenes waren erg vet!

Nu komt er hopelijk een reboot met een beter verhaal en hogere kwaliteit met bioscoop films

dw4smash

14 okt 22 om 12:34

#7137‍

475 XP | 92 comments

Ben benieuwd naar de film, en voor mij hoeft het ook niet perse dat gezang.