Dit zit er in Xenoblade Chronicles 3 - Uitbreidingspas Vol. 2

  • Nieuws

  • 14 okt 22 om 09:00

  • Erik

  • 0

Vanaf vandaag is de Xenoblade Chronicles 3 – Uitbreidingspas Vol. 2 beschikbaar. In dit bericht een overzicht met wat je kunt verwachten.

Vol. 2 van de Uitbreidingspas bevat het volgende: een nieuwe held, de introductie van Challenge Battles en zwemkleding voor de hoofdpersonages. Onder de video gaan we elk element bij langs.

Nieuwe Hero: Ino

Ino, de ‘Noponic Hero’ is een Hero die je aan je team kunt toevoegen. Ze is een ‘Defender’ als klasse. Om haar te rekruteren, dien je eerst de corresponderende Hero Quest te doen.

Ino is een Artificial Blade, die volgens de in-game geruchten is Ino gemaakt door een ‘grote Nopon’. Door over de wereld te struinen en HD Ether Cylinders+ te verzamelen, leert ze nieuwe skills en vaardigheden.

Gezicht van Ino uit DLC van Xenoblade Chronicles 3

Ino, de nieuwe held van de Uitbreidingspas

Challenge Battles

Challenge Battles maken met Vol. 02 hun terugkeer in Xenoblade Chronicles 3. Deze vinden plaats in het Land of Challenge, waar je kan komen via een portaal bij Llyn Nyddwr in de Ribbi Flats.

Bij Challenge Battles krijg je diverse gevechtsuitdagingen voor je kiezen, waarbij je eindbazen of golven aan vijanden dient te verslaan. Doorgaans hebben ze een vaste tijdslimiet of een bepaalde uitrusting / opstelling waarmee je dit moet voltooien.

In Vol. 3 van de Uitbreidingspas worden meer Challenge Battles toegevoegd.

Zwemkleding

Volume 2 van de DLC voegt zwemkleding toe voor de hoofdpersonages. Deze ontgrendel je door Challenge Battles te voltooien.

Elk personage heeft twee zomerse outfits om vrij te spelen: een gewone, en één met alternatieve kleuren. In totaal zijn er twaalf.

In totaal bestaat de Uitbreidingspas uit vier delen. Vol. 1 is op dit moment al verkrijgbaar, het derde deel verschijnt volgens Nintendo voor april 2023. Deel vier, tot slot, bevat een gloednieuw verhaalscenario en lanceert voor 31 december 2o23. De pas kost €29,99.

Lees meer informatie over de Uitbreidingspas op de website van Nintendo.

Xenoblade Chronicles 3 is sinds 29 juli 2022 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Review
Collector’s Edition

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Wat speel je dit koningsweekend? [27 april]

0

Special Wat speel je dit koningsweekend? [27 april]

27-04-2024

1

Erik

Pokémon Sword & Shield stopt enkele online-functies na 1 november

0

Nieuws Pokémon Sword & Shield stopt enkele online-functies na 1 november

14-10-2022

2

Erik

Stemacteur Toad hint op song in Super Mario  Bros. Movie

4

Nieuws Stemacteur Toad hint op song in Super Mario Bros. Movie

14-10-2022

1

Rik

Reageer als eerste!