Level-5 deelt deze week info over nieuwe Inazuma Eleven

  • Nieuws

  • 18 jul 22 om 22:33

  • Rik

  • 0

Akihiro Hino, de directeur van Level-5, heeft op Twitter laten weten dat het bedrijf deze week informatie deelt over de volgende Inazuma Eleven.

‘Inazuma Eleven: Great Road of Heroes’ werd al in 2018 aangekondigd. Na uitstel tijdens de corona-pandemie heeft de game nu een geplande release in 2023. De nieuwe informatie, met waarschijnlijk een nieuwe trailer voor het voetbalspel, zal worden gepost op het officiële Level-5 blog.

De vertaling van de tweet luidt als volgt:

Nieuwe Inazuma Eleven. Ik zal volgende week informatie geven in de vorm van een nieuwe en bijgewerkte ontwikkelingsblog. Voor diegenen onder jullie die lang hebben gewacht, wees gerust, we maken het goed! Kijk uit naar volgende week!

Het is nog de vraag of de nieuwe game wel uitkomt in het Westen: een paar jaar geleden liet Level-5 weten zich in principe terug te willen trekken uit de Westerse markt. De Ni No Kuni mobile game van Level-5 is echter wel in het Westen uitgekomen. Level-5 is vooral bekend van series als Professor Layton, Yokai Watch, Inazuma Eleven en Ni No Kuni.

Ben jij fan van Inazuma Eleven? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Earthbound-bedenker: “Praat met Nintendo over lokalisatie Mother 3, niet met mij”

0

Nieuws Earthbound-bedenker: "Praat met Nintendo over lokalisatie Mother 3, niet met mij"

23-02-2024

1

Dennis

Star Wars: Hunters uitgesteld naar 2023

1

Nieuws Star Wars: Hunters uitgesteld naar 2023

19-07-2022

2

Rik

Screenshots Dragon Quest: Treasures brengen je in schattenjaagsferen

2

Media Screenshots Dragon Quest: Treasures brengen je in schattenjaagsferen

18-07-2022

4

Erik

Reageer als eerste!