Speculatie: Chrono en Xeno composer teast nieuw project

  • Nieuws

  • 22 jan 22 om 23:27

  • Robin

  • 4

Gisteren tweeten Yasunori Mitsuda dat hij verwacht dat zijn nieuwe project begin volgende maand wordt aangekondigd.

Gisteren was het de verjaardag van Yasunori Mitsuda. Mitsuda is een composer bekend van bijvoorbeeld Chrono Trigger en de Xenoblade games. Ook werd recentelijk bekend gemaakt dat hij enkele nummers zou schrijven voor de indie-game Sea of Stars.

Vertaald:

“Zoveel mensen hebben me een gelukkige verjaardag gewenst, heel erg bedankt. Het spijt me dat ik jullie niet allemaal individueel kan antwoorden. Ik zal jullie vriendelijkheid ten volle terugbetalen met mijn werk 😀 De eerste aankondiging zal op zijn vroegst (met een beetje geluk) volgende maand plaatsvinden, kijk er alsjeblieft naar uit!”

Wie weet wordt zijn nieuwe project wel aangekondigd in een Nintendo Direct volgende maand of is het een ander project? Tijd zal het leren.

Wat hopen jullie dat de eerst volgende aankondiging zal zijn? Xenoblade Chronicles 3, Chrono Trigger remakes of iets anders? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Yasunori Mitsuda twitter

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

0

Nieuws Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

15-05-2024

1

Coen

SUDA51: ‘Ik heb gesprekken gehad met Marvel’

1

Nieuws SUDA51: 'Ik heb gesprekken gehad met Marvel'

22-01-2022

2

Rik

Japanse media delen hun eerste ervaring met Pokémon Legends: Arceus

5

Nieuws Japanse media delen hun eerste ervaring met Pokémon Legends: Arceus

22-01-2022

2

Erik

Discussieer met ons mee! 4

Rik

23 jan 22 om 00:44

#3302‍

4730 XP | 671 comments

Xeno 3 let's goooooo!  

Fl@ppy

23 jan 22 om 09:43

#3303‍

2831 XP | 548 comments

Hoewel ik Chrono Trigger erg leuk vond, heb ik toch echt liever een nieuwe Xenoblade

rob1N

23 jan 22 om 10:55

#3305‍

5441 XP | 1048 comments

Nieuwe Xeno is altijd welkom!

Martijn

23 jan 22 om 11:56

#3306‍

3604 XP | 417 comments

Is wat mij betreft allemaal welkom, ook als het iets compleet nieuws is. Eerlijk gezegd zit ik daarop wel het meest te wachten: een groot en mooi avontuur dat eens géén remake of sequel is.

Heb het altijd jammer gevonden dat ik Chrono Trigger nooit echt heb gespeeld in de Super Nintendo-jaren. Voor zijn tijd was het een geweldige game, hoor ik vrijwel altijd als deze game ter sprake komt. Van de Xenoblade-games weet ik al zeker dat ze fantastisch zijn. Over dat derde deel bestaan al geruchten, die zéker snel bevestigd mogen worden.

Wegens de grootte van die games nog steeds niet klaar met het eerste deel, met het tweede en Xenoblade Chronicles X nog in het vooruitzicht. Zelf dus nog niet klaar voor een derde deel, maar als die wordt aangekondigd vind ik het eveneens geweldig tof!