Sonic Froniers krijgt demo op de Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 18 dec 22 om 15:38

  • Rik

  • 0

Sonic Frontiers-regisseur Morio Kishimoto heeft op Twitter laten weten dat Sonic Frontiers een demo krijgt. De demo zal exclusief speelbaar zijn op de Nintendo Switch.

Dat de demo enkel naar de Switch komt is opvallend, want Sonic Frontiers is een multiplatform release. Toch krijgen de andere platforms waarop Sonic Frontiers te spelen is geen eigen demo-versie. Volgens Kishimoto is de demo bedoeld om mensen die nog twijfelen over de streep te trekken om de game aan te schaffen. De demo komt beschikbaar in alle regio’s, maar er is nog geen indicatie wanneer de demo in de Europese eShop verschijnt.

We zijn laat op het feest, maar we hebben nu een demoversie, maar alleen voor de Switch! We zullen het te zijner tijd in alle landen uitbrengen. Als je niet zeker weet of je het spel wilt kopen of niet, probeer het dan gewoon eens. Je zult merken dat het anders is dan eerdere Sonic spellen en andere open wereld spellen. Het is niet te laat om een beslissing te nemen nadat je het hebt meegemaakt!

Mitch ‘hield een dubbel gevoel’ over aan Sonic Frontiers, met enerzijds veel beleefd plezier en anderzijds veel haken en ogen. Hij gaf de game dan ook slechts een 6,7 in zijn review.

Sonic Frontiers kwam op 8 november 2022 uit voor de Nintendo Switch en concurrerende platforms.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eerste online event van Endless Ocean is volgende week

0

Nieuws Eerste online event Endless Ocean Luminous start volgende week

03-05-2024

1

Erik

Crisis Core -Final Fantasy VII- Reunion – Fantastische remaster

3

Review Crisis Core -Final Fantasy VII- Reunion - Fantastische remaster

18-12-2022

6

Erik

De Game of the Year van Robin – Monster Hunter Rise: Sunbreak

2

Special De Game of the Year van Robin - Monster Hunter Rise: Sunbreak

18-12-2022

4

Robin

Reageer als eerste!