Shovel Knight Dig uitgesteld naar 2022

  • Nieuws

  • 4 nov 21 om 22:08

  • Rik

  • 0

Het regent deze week aan uitstel-aankondigingen! Na Sol Cresta, Marvel’s Midnight Suns en Overwatch 2 maakt Yacht Club Games bekend dat ook Shovel Knight Dig de beloofde release in 2021 niet meer gaat halen. 

Yacht Club Games en Nitrome wilden de game in eerste instantie ergens in 2021 uitbrengen, maar hadden tot op heden nog geen specifieke datum gedeeld. Nu is duidelijk waarom. Ook voor 2022 is er nog geen datum bekend gemaakt. Yacht Club Games verzekert fans in een blog-post dat de ontwikkeling voorspoedig verloopt maar dat het team toch wat meer tijd nodig heeft. Tegelijk met de aankondiging van het uitstel is het nieuwe personage Scrap Knight aangekondigd. Shovel Knight fans zouden haar al kunnen kennen uit de eerste beelden van het toekomstige Shovel Knight Pocket Dungeon.

Scrap Knight in Shovel Knight Pocket Dungeon. 

Scrap Knight wordt als volgt omschreven door Yacht Club Games:

Met een pikker in de hand, sorteert Scrap Knight waardevolle vondsten voor de verkoop en houdt de echt speciale dingen voor zichzelf in een enorme tas over haar schouder. Recentelijk vulde ze haar dagen met het graven door de bewegende afvalhoop bekend als de Magic Landfill, een tovenaars’ afvaldump diep onder het aardoppervlak. De Hexavators vinden haar nuttig omdat ze bijna alles kan terugvinden, maar Scrap Knight heeft zo haar eigen ideeën. Schiet op als je door haar mystieke vuilnisbelt graaft, want er schuilt gevaar in de troep.

Kijk jij uit naar Shovel Knight Dig en Shovel Knight Pocket Dungeon? Laat het ons weten in de comments! 

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

0

Nieuws Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

02-05-2024

2

Rik

Nintendo benadrukt dat opvolger Nintendo Switch in de maak is

6

Nieuws Nintendo benadrukt dat opvolger Nintendo Switch in de maak is

05-11-2021

1

Erik

Eerste reviews voor Shin Megami Tensei V zijn binnen

0

Nieuws Eerste reviews voor Shin Megami Tensei V zijn binnen

04-11-2021

1

Erik

Reageer als eerste!