Eerste reviews voor Shin Megami Tensei V zijn binnen

  • Nieuws

  • 4 nov 21 om 16:38

  • Erik

  • 0

Op 12 november komt Shin Megami Tensei V naar de Nintendo Switch, maar de eerste reviews zijn al binnen. In dit bericht een overzicht!

Laten we met de deur in huis vallen: de media is lovend over Shin Megami Tensei V. De RPG kent op het moment van schrijven een gemiddelde score van 87 op Metacritic, gebaseerd op 45 reviews. Dit is hoger dan het eveneens goed beoordeelde Shin Megami Tensei IV op de Nintendo 3DS (83).

Dit zegt de media:

  • Destructoid gaf het een 9/10 en zegt het volgende: “Dit is precies wat een hoop mensen willen van een RPG en de sterke personaliteit-gedreven insteek zorgt ervoor dat het boven veel van zijn competitie uittorent.”
  • IGN reikt een 8/10 uit en zegt dat de game geen moment verveelt, ondanks zijn lengte. Ze prijzen de exploratie- en platformsecties, maar zegt wel dat de persoonlijkheid van Persona de game iets tegenzit.
  • Gamespot geeft een 8/10 en laat weten dat de RPG veel van jou als speler verlangt, maar als je hierdoor kan kijken, wacht er een ongelofelijk voldoening gevende ervaring op je – die alleen maar beter wordt, hoe verder je komt.
  • Nintendo Life noemt Shin Megami Tensei V “een modern meesterwerk”. Ze lichten toe dat de game alles in huis heeft die de franchise zo populair maakt onder fans, waaronder de hoge moeilijkheidsgraad, sterke nadruk op verhaal en veelzijdige teambouw-opties. Het cijfer: 9/10.

Shin Megami Tensei V is het vijfde deel in een langlopende serie. Het speelt zich af te midden van een demonische apocalyps, waar het jouw taak is om een einde te maken aan dit verschrikkelijke vooruitzicht. Hiervoor ga je de samenwerking aan met demonen, beleef je een volwassen verhaal én ga je vele tactische gevechten aan. Wij noemden het een van dé games om in de gaten te houden voor november.

Verwacht in de komende weken ook onze review! Staat Shin Megami Tensei V al op jouw radar? Laat het weten in de comments!

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op de Nintendo Switch

0

Media Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op Nintendo Switch

17-05-2024

1

Erik

Shovel Knight Dig uitgesteld naar 2022

0

Nieuws Shovel Knight Dig uitgesteld naar 2022

04-11-2021

0

Rik

Nintendo deelt releaselijst met aankomende Switch-titels [Q4 2021]

2

Nieuws Nintendo deelt releaselijst met aankomende Switch-titels [Q4 2021]

04-11-2021

1

Erik

Reageer als eerste!