Ship of Fools krijgt Fish & Ships-update

  • Nieuws

  • 30 nov 23 om 08:58

  • Karina

  • 0

Gisteren werd de nieuwste update, getiteld ‘Fish & Ships’, gelanceerd voor het coöperatieve roguelite spel Ship of Fools op de Nintendo Switch. Deze update brengt een reeks nieuwe uitdagingen en schepen naar het spel.

Een opmerkelijke toevoeging aan de update is het nieuwe NPC-personage, Otto de Scheepsbouwer. Otto, een bekwame scheepsbouwer, staat klaar met gereedschap om de schepen van spelers te repareren. Bovendien kunnen spelers nieuwe schepen ontgrendelen door deel te nemen aan scheepsbouwuitdagingen.

De ‘Fish & Ships’-update introduceert drie nieuwe schepen en voegt 18 nieuwe items toe aan het spel. Elk nieuw schip biedt toegang tot twee unieke items, waardoor spelers verschillende strategieën kunnen toepassen tijdens hun runs.

Ship Of Fools | Fish & Ships Update Trailer

Eén van de nieuwe schepen is de ‘Siren’s Call’, vervaardigd uit de rotsen door de legendarische Sirenen. Dit schip heeft één minder voetstuk aan dek, maar biedt spelers de mogelijkheid om onderweg hun builds te optimaliseren met een miniatuurversie van de recyclingput.

Daarnaast bevat de update geheime scheepsversieringen om te ontgrendelen en introduceert het verschillende nieuwe prestaties voor spelers om na te streven.

De ‘Fish & Ships’-update is nu beschikbaar op de Nintendo Switch eShop. Voor meer gedetailleerde informatie over de update verwijzen we naar de officiële aankondiging op de Steam-pagina van het spel. Met deze toevoegingen kunnen spelers vele uren extra avontuur beleven met hun scheepsmaten in de wateren van de archipel.

Welke toevoeging van de Fish & Ships update voor Ship of Fools spreekt jou het meest aan? Laat ons weten in de comments!

Bron: Officiële Steam-aankondiging

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

Hoofdafbeelding bij Shadow the Hedgehog geteased voor derde Sonic-film

4

Nieuws Eerste blik op Shadow voor derde Sonic-film gedeeld

30-11-2023

3

Coen

Charles Martinet te gast bij Nintendo Live 2024

1

Nieuws Charles Martinet te gast bij Nintendo Live 2024

30-11-2023

2

Karina

Reageer als eerste!