Eerste blik op Shadow voor derde Sonic-film gedeeld

  • Nieuws

  • 30 nov 23 om 09:10

  • Coen

  • 4

Er is voor de derde Sonic-film een teaser van Shadow the Hedgehog gedeeld via social media.

Via X deelt SEGA een foto van het Shadow the Hedgehog-model. Het model wat we hier zien wordt door animatoren gebruikt als referentie om bijvoorbeeld te kunnen zien hoe licht op het karakter zal vallen op de locatie.

Opmerkelijk is dat dit model staat in wat een ondergrondse bunker lijkt te zijn. Fans van Sonic en Shadow herkennen deze locatie waarschijnlijk meteen als de ondergrondse G.U.N.-basis waar Shadow gevangen wordt gehouden. Ook herhaalt SEGA dat de releasedatum nog steeds gepland staat op 20 december 2024.

Hoofdafbeelding bij Shadow the Hedgehog geteased voor derde Sonic-film

Net als Sonic, Tails en Knuckles heeft Shadow ook nieuwe kicks gekregen.

De foto laat ook stiekem alvast het logo zien van de derde Sonic-film. Dit logo is duidelijk gebaseerd op Sonic Adventure 2, die Shadow als personage in de Sonic-serie introduceerde. De film wordt waarschijnlijk een verfilming van het verhaal. Wie de stem van Shadow in gaat spreken is op dit moment nog niet bekend.

Het nieuwe logo dat verdacht veel lijkt op dat van Sonic Adventure 2.

De verschijningsdatum van de derde Sonic-film werd vorig jaar al in augustus bevestigd, maar de productie stond stil toen de acteur staking in Hollywood alles een halt toeriep.

Kijken jullie uit naar deze film? En hebben jullie al een idee welke filmster Shadow in zou kunnen spreken? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Hoofdafbeelding bij Square Enix deelt screens van Dragon Quest Monsters: The Dark Prince

0

Media Dragon Quest Monsters: The Dark Prince krijgt lanceertrailer

30-11-2023

0

Dennis

Ship of Fools krijgt Fish & Ships-update

0

Nieuws Ship of Fools krijgt Fish & Ships-update

30-11-2023

2

Karina

Discussieer met ons mee! 4

Paul

30 nov 23 om 09:40

#12257‍

3799 XP | 658 comments

Nice, dat is de enige Sonic die ik graag heb gespeeld. En dat was ook alleen maar vanwege de Chao garden en de Sonic/Shadow levels. De rest was ruk.

Mitch

30 nov 23 om 10:10

#12261‍

3039 XP | 472 comments

Als de maan nog volledig intact is na deze film, dan hebben de makers gefaald. Geef me die Space Laser!

N2up

30 nov 23 om 10:59

#12264‍

1399 XP | 273 comments

Beter stoppen ze de muziek van de eerste level uit Sonic Adventure 2 erin. Dat deuntje zit nog steeds in mijn playlist en klinkt nog net zo vet. Enige Sonic game die ik heb uitgespeeld en veel gespeeld ook! Was super leuk

Lucas

30 nov 23 om 11:12

#12267‍

633 XP | 122 comments

Leuk. Hoop dat Jim Carrey nog 1x terugkomt en dat ze er een mooi eind van maken. Dan hebben we een leuke Sonic film trilogy.