Charles Martinet te gast bij Nintendo Live 2024

  • Nieuws

  • 30 nov 23 om 08:54

  • Karina

  • 1

Charles Martinet, de voormalige stem van Mario, is een speciale gast op Nintendo Live 2024 in Tokyo. Dit evenement vindt plaats op 20 en 21 januari. 

Martinet, die al vele jaren de stem van Mario en andere personages heeft verzorgd, zal nu optreden als een ‘Mario-ambassadeur’. Dit is een nieuwe rol die hij heeft aangenomen nadat hij eerder dit jaar aankondigde dat hij zou stoppen met het inspreken van de stem van Mario.

Tijdens Nintendo Live 2024 zal er een speciaal segment zijn met de titel “Mario Dojo”. Volgens de officiële website is dit het moment dat Charles Martinet een rol heeft. In dit segment kunnen bezoekers verschillende Mario-spellen uitproberen. Iedereen in de zaal krijgt de kans om op het podium een Mario-spel te spelen.

Charles Martinet, de vorige stem van Super Mario.

In de Super Mario-spellen is Martinet nu officieel vervangen door Kevin Afghani, die tot nu toe de stemmen van Mario, Luigi en Wario heeft verzorgd in Super Mario Bros. Wonder en WarioWare: Move It! op de Nintendo Switch. Hoewel Charles nu officieel klaar is met zijn rol, zal zijn stem nog steeds te horen zijn in de aankomende Switch-release Luigi’s Mansion 2 HD, die volgend jaar uitkomt.

Naast de verschijning van Martinet op Nintendo Live 2024, zal Nintendo ook orkestrale concerten organiseren voor de series The Legend of Zelda en Splatoon. Dit belooft een spannend evenement te worden voor alle Nintendo-fans.

Bron: CNN

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Ship of Fools krijgt Fish & Ships-update

0

Nieuws Ship of Fools krijgt Fish & Ships-update

30-11-2023

2

Karina

Harvest Moon: The Winds of Anthos voegt Relaxed Mode toe

2

Nieuws Harvest Moon: The Winds of Anthos voegt Relaxed Mode toe

30-11-2023

2

Karina

Discussieer met ons mee! 1

Paul

30 nov 23 om 09:40

#12258‍

3799 XP | 658 comments

Ik moet wel even wennen aan z'n kapsel, maar wat blijft het toch een vrolijke vent!